Milyen diákmunkát tudnátok nekem ajánlani nyárra ami kicsit sportos és lehet ilyen korban csinálni?
Gyerektáborokba valami felügyelő féle?
Van egy csomó sporttábor.
A kérdésed elolvasása után egyből a vizimentő jutott eszembe nekem is.
Vagy igen a sporttáborban felügyelő.
Vagy a Balatonnál vendéglátásba mindig keresnek munkaerőt. Ha nem lenne más neked, az sem rossz. Bár nem sportos :D
N
Az úszómester, vízimentő, hasonlóknál annyit kell tudnod, hogy ott az emberek biztonságáért is felelsz; szóval nem csak úgy, hogy ha valaki valami szabályelleneset csinál, akkor ráfújsz a sípoddal, hanem tudnod kell elsősegélyt nyújtanod (amúgy az úszómesternél is benne van ez a pakliban). Ezzel Te is tisztában vagy, elvégre írod " Es a strandokon mar a vizimentős végzi az elsogelyt.." ; ha ez nem zavar, igazából semmi akadálya, hogy az legyél.
Mivel egy táborban Te felelsz a gyerekek éppségéért, ott is jó, ha konyítasz az elsősegélyhez (gyerek elesik, rosszul lesz, allergiás reakció, asztma roham, epilepsziás roham, szintén egy strandos incidensnél meg kell mentened az életét). Mondjuk táborokban van erre külön nővér, de, ha éppen nem elérhető vagy akármi van, jó, ha Te is tudsz segíteni a gyereken. Nem kell Carter doktorrá érned addig, de nem árt azért, hogy képes vagy a gyerekeket ilyenben is segíteni.
Valaki írja, víziaerobik, vízitorna, esetleg zumba a vízben. Még ezeket tudom én is javasolni.
Igazából, ha nem félsz annyira az elsősegélynyújtástól, akkor a lehetőségeid tágabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!