Munkahelyi csalás miatt felmondás ha nem is érint?
ez nem jogi hanem etikai vagy pszichológiai kérdés lenne munkahely kapcsán.
egy immáron csak volt kollegámat kőkeményen átkúrta a dicső főnököm.
igen röviden annyi hogy volt szerződése bérpapírja stb azt hazudták neki rendesen be van jelentve vonták tőle az adót TB-t stb és amikor lakástámogatás igényelt volna az államtól (melynek feltétele a bejelentett munkahely) akkor borult ki a bili mert navos ellenőrzés is volt és kiderült soha egy napra se volt bejelentve noha január óta itt dolgozott.
Na most ehhez az egészhez nekem közöm voltképpen nincs, a kollegámat kőkeményen átkúrták, csalás áldozata lett, rakat pénzt vontak le tőle csak úgy.... de ez mind az ő baja mondhatnám.
Őt érte a kár őt kúrták át nem engem mit érdekel ez engem lehetne kérdezni.
Csak azért én is elgondolkodtam hol is dolgozom milyen helyen milyen ember főnöksége alatt. mert időközben az is kiderült szó sincs tévedésről admin hibáról. A főnök tudatosan adta ki az ukázt a bérügyesnek hogy ezt az ipsét ne jelentse be, tehát tudott az egészről sőt kifejezetten ő intézte így. Vagyis átkúrta egy emberét becsapta meglopta.
És én meg azon gondolkodom nem kéne-e azonnal itthagynom ezt a trágyadombot. Mert ahol ilyen megeshet ráadásul szándékosan ott akarok-e én dolgozni? Akarok -e én egy szemét csalónak dolgozni?
Még akkor is ha per pillanat én nem vagyok átverve (vagy ki tudja...) de mi van ha ma nem, holnap már igen?
Szóval szabad-e dolgozni egy szemét csalónak ez a kérdés?
", aki nem ellenőrzi le kezdés után egy hónappal, hogy be van-e jelentve?"
Ezt kérdezd meg attól aki nem tette meg. Ne engem kérdezd én szoktam csekkolni.
Mellesleg ide nekem a rozsdás bökőt hogy 10ből 9 ember sose nézi meg. Bármibe lefogadom.
Miért Balázskáztok? De úgy komolyan?
Magyarországon minden munkahely tökélets és tele van az ország jó munkahelyekkel?
Nekem is ajánlhattok akkor, eddig nem sikerült váltanom (jobbra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!