Hogy védjem ki az idősebb kolléganőim sértegetéseit?
Friss munkahely, pár hete dolgozok ott. A kolléganőim (50+) állandóan a munkámra tesznek rosszindulatú megjegyzést, próbálják azt éreztetni hogy semmire se vagyok jó mikor nekem valójában egyáltalán nem kihívás amit csinálok. Szerintem tisztában vannak azzal hogy jó vagyok csak így akarnak bizonyítani a főnöknek hogy ők sokkal jobbak.. Mivel engem tiszteletre neveltek nem szólok vissza, de egyre jobban idegesít hogy próbálnak kiborítani.
Suliban is sokat bántottak és most szinte ugyanazt élem át. Nagyon rossz érzés és nem értem hogy ezek az anyák/nagymamák milyen okból viselkednek így egy fiatal lánnyal. Biztos nekik is jól esne ha az ő lányukhoz így viszonyulnának.. Szerintetek mit tudok csinálni?
24/L
Tűrni kell! Sajnos!
Általában az irigység miatt teszik! Nem tetszik nekik hogy idősebbek és már nem tudnak úgy teljesíteni mint a fiatalabb korosztály! Nem szimpatikus nekik ha a fiatalabb jobban ért hozzá!
Te ne tegyél rá még egy lapáttal,mert csak rontasz a helyzeteden! Próbálj kedves maradni,mosolyogj rájuk! Egy idő után barátságosabbak lesznek ha Te is igyekszel! Bár ez se mindenkinél használ, de ha visszaszólogatsz akkor csak jobban felbőszíted őket!
Sajnos mostanában több munkahelyen is hallani, elveszik a fiatal munkakedvét!
Kitartás! :-I
Nem tudom humorosan felfogni ha nem telik el úgy 10 perc hogy be ne szóljanak. Ezt nem lehet csak úgy elengedni a füled mellett napi 8-9 órában..
Köszönöm a biztatást! :)
Nincs szó bonyolult munkáról ez a vicc benne, hogy még egy óvodás is meg tudja csinálni. Nekem átmeneti, mert egy kis visszavonulásra vágytam, a régi "öregek" kötnek bele abba is hogy jobbra vagy balra lépek.
Kedves voltam/vagyok, de ők egyre jobban rám szállnak.
Köszönöm a válaszokat, jó tudni hogy megértenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!