Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol tudok pedagógusi diplomáva...

Hol tudok pedagógusi diplomával elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék többet a szakmámban dolgozni, mert a gyerekek kezelhetetlenek. Ha valami nem tetszik nekik üvöltenek, káromkodnak 5 évesen. A szülők olyan dolgokba kötnek bele, ami nonszensz. Megutáltam az egészet.

Mik a további lehetőségeim?

2018. nov. 23. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmész egy multihoz valamilyen irodai munkára (ha van nyelvtudásod és egy kis informatikai vénád).
2018. nov. 23. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Nézd...a pedagógusnak (papíron,teljesség igénye nélkül) sajnos kezelnie és szabályoznia kell a hasonló problémákat. Nyilvánvaló hogy a mai társadalmi helyzetben kiszolgáltatott a pedagógus/tanár.

Ilyen és hasonló diplomával közigazgatásban/önkormányzatoknál...jelentkezz állásokra.MINDEN állást ami NEM kifejezetten szakmai tapasztalatot kér (gazdasági igazgató-több éves gazdasági vezetői tapasztalat...:)Persze:) )pályázz meg.

Egyébiránt a versenyszférában is ez a helyzet pl asszisztensi(jó értelemben vett) állás megfelelő mert ott csak a besorolásod miatt kérhetnek diplomás végzettséget a beosztáshosz szükséges céges rutint,munkát úgyis neked kell betanulni.

2018. nov. 23. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból tudom, hogy nem egyformán neveletlenek a gyerekek, még egy kerületen belül sem.

Te kifogtál egy bunkóbb környéket.

2018. nov. 23. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
régen mennyivel jobb volt, még lehetett fegyelmezni meg ütni a gyerekeket, nem is voltak ilyenek!
2018. nov. 23. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ez a pedagógusi diploma mit takar. Unokahúgom matematika-angol szakon végzett és HR-es ként dolgozik. Én tanárszakon végeztem, soha nem tanítottam, legtöbbet az egészségügyben dolgoztam technológusi feladatkörben. Több olyan nyelvszakost ismerek, aki multihoz ment el, ahol a nyelvismeretére alapuló munkakörben dolgozik.
2018. nov. 23. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg tanító ismerőseim ügyfélszolgálatosként és zenészként dolgoznak.
2018. nov. 23. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

"a szakmámban dolgozni, mert a gyerekek kezelhetetlenek. Ha valami nem tetszik nekik üvöltenek,"

Azért vagy tanár, hogy kezeld ezt a kérdést. Ha ez zavar téged, menj el kéményseprőnek. Bár az meg koszos.

2018. nov. 23. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Unokatesóm germanisztikán végzett, és tanár szakon, pár évig tanított, de aztán elege lett.

Most egy német kereskedelmi multinál dolgozik, a gazdasági vezető asszisztense lett (elvégzett hozzá egy okj-t, ami kb. a kereskedelmi szakközépnek felel meg.) Így tudta összehozni, hogy diplomás is, szakember is, németül is perfekt.

2018. nov. 23. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor minek lettel tanar?? Ugy kell neked, elore kellett volna gondolkodni. Am minden a szemelyisegedtol fugg, valszeg nem vagy eleg kemeny. Nem felnek toled.
2018. nov. 23. 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Minek lettél tanár? Egyébként meg nem tudsz nevelni. Én tanítottam fél évet mérnöktanárként, aki megmukkant annak beírtam egy egyest. Aztán amelyiknek a szülője bejött hisztizni csak megvontam a vállam, nem izgatott. Síri csend és fegyelem volt az óráimon.
2018. nov. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!