Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúghatják ezért a pénztáros...

Kirúghatják ezért a pénztáros lányt?

Figyelt kérdés

Nemrég vásároltam a Mammutban Pesten.

Olyan jól elbeszélgettunk a pénztáros lánnyal aki nem mellesleg jól is nézett ki, hogy a bevitt 7 termékemből hoppá kettőt elfelejtett lehúzni, de ezt csak otthon vettem észre, furcsa volt hogy keveselltem az árát .

Másnap visszamentem , de nem találtam és az azutani napon sema lányt.

Kellemetlenül érzem magam, pedig tudom hogy nem az én hibám volt es meg talalkozni akartam vele.

Kirúghatják ezért a bakiért az eladót ?

2018. nov. 21. 17:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Am. az előző helyemen, ahol mi is foglalkoztunk pénzzel, ha a veszteség, amit a cégnek okoztál 20 euro alatt volt, lexarták, ha felette, akkor számíthattál következményekre. Persze egyszeri esetnél, nem az, hogy ha notóriusan hibáztál.
2018. nov. 21. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha úgy veszed ez olyan lopás ahol nagy részben ő volt a ludas, mert ő nem húzta le a terméket és ez nem a te hibád, ha beszélgetsz vel ha nem, neki ez a kötelezettsége.

Viszont ha észrevetted és szándékod volt vissza menni, csak nem találod őt ott akkor kéresd meg az ottani üzletvezetőt és mond el neki, hogy ez történt, ha ő vele is ilyen jól fogsz tudni beszélgetni, talán elárulja a lány nevét is, vagy, hogy mikor fog jönni még dolgozni.

Szerintem ezt már ne hagyd annyiban.

2018. nov. 23. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!