Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fiu letemre...

Szerintetek fiu letemre erdemes egy olyan gyarba jelentkezni betanitott munkara ahol varrni kell?

Figyelt kérdés
Talaltam egy ilyen gyarat a varosban eleg jol megkozelitheto. Azt irjak csaladbarat es csak egy muszakos. Es azt is irtak nem baj ha nem tudsz varrni mi megtanitunk. Raadasul ulomunka. Fiu letemre szerintetek erdemes oda jelentkezni?? Nem szegyen?? Nagyon kell a munka es a penz es a ferfiasabb gyarakba egyszeruen nem vesznek fel. Valoszinuleg azert mert nagyon vekony vagyok es nem nezik ki belolem hogy kibirnam a melot. Ide hatha felvennenek. Gondolom leginkabb nokkel kellenne egyutt dolgozni. Az rossz lenne nekem?? Mi a velemenyed??

2018. nov. 19. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen,egy próbát mindenképp megér,sok sikert!
2018. nov. 19. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg. Nem hangzik olyan rosszul.

A varrást amúgy férfiak is végzik, kárpitosok, bőrdíszművesek, nem csak női munka.

2018. nov. 19. 19:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nőkkel együtt dolgozni rémálom. A munka ettől még lehet jó, és az is lehet, befogadnak. De azt borítékolom hogy a hátad mögött ki leszel beszélve, illetve ahogy neked is el fognak talán pletykálni mindent xy-ról, aki épp nincs jelen, ugyanazt veled is megteszik.

A munkanélküliségtől tényleg mindenképp jobb, de ki tudja, mennyire fog bejönni a társaság. Sok nő összezárva katasztrófa. Tapasztalat. :/

Viszont az én cégem pont egy olyan hely (és akad még több ilyen is) ahol bár gyári munka, nem kell fizikai erő, ülő is, és csak kézügyesség, lehetőleg éleslátás (szemüveg nélkül, vagy szemüveggel), gyors tanulási képesség, türelem és monotónia tűrés kell. Semmi olyan, ami bárhova máshova ne kéne.

No persze ezek mind Budapesten lévő gyárak. De igazából vidéken is akad ilyen. Attól, hogy gyár, nem kell megijedni. Egy gyárban millió folyamat van.

(Oh és ha már "női" munka férfi által végezve: volt egy takarítónk, alacsony, vézna srác. De szépen takarított, és tök jó fej volt. Visszasírom a jelenlegi takarítónő helyett, akinek semmi érzéke hozzá, mikor van láb alatt és akadályozza mindenki más munkáját.)

2018. nov. 19. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Nőként férfiszakmám van, szóval fordítva sem lesz gáz, hidd el. Egyébként már van férfi műkörmös is, szóval ez miért lenne baj? Varrni meg fogsz tanulni te is.

Sok sikert!

2018. nov. 19. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Szolnok, Aunde?
2018. nov. 20. 01:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nőként a férfi szakma azért kicsit más. A férfiak befogadóbbak, segítő készebbek (bár ha a nő túlságosan... uhm.. nő... akkor azért túl nagy tisztelete nem lesz.)

Igazából a kolbász fesztiválból sokaknak elegük van, ezért szívesen látják a nőket. Fordítva ez nem feltétlen van így. :) Ez is tapasztalat.

(13mas voltam. Szintén nő, férfi szakmával, bár ezt minek kell kihangsúlyozni...?)

2018. nov. 20. 05:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább megy 1 másik városba ahol a cég ad szállást nőkell nem lehet dolgozni csapatban.Csak probléma lesz a férfiak nem keresik a bajt nők 24 órába csak azt keresik.Én sem tudom hogy, fogom kibirni 70 éves koromig nőkel.De akárhova megyek mindenütt vannak már a katonaságon is gondolkodtam de ott sokan vanak.Építőipart,raktár talán itt van esély nyugodt életre.
2018. nov. 20. 11:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Hat igazabol mindegy hova megyek a ferfiak is keresik a bajt es kotozkodnek. Max nem veled mert te no vagy es egy novel azert normalisabbak altalaban. Azt tapasztalom ez nem nemtol fugg hogy ki keresi a bajt meg ki nem. Az ember alapbol ilyen. Meg is bolondulna ha nem csinalhatnanak ilyeneket sajnos minden munkahely ilyen. Messzire meg nem akarok menni nem birok idegenekkel egyutt lakni, boven eleg nekem elviselni a gyarban idegeneket legalabb ha hazamegyek legyen nyugi.
2018. nov. 20. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát nálunk van sovány lány aki bármikor korházba kerülhet mert nem eszik.3 gyerekes anyuka férje háta mögött mással van.A magán életemről kérdeznek meg tanácsot adnak a nők.Ja és férfi vagyok a több férfinak kösszönök és ennyi velük egyértelműen nincs probléma nem érdekli őket a magán életem meg nem kavarják a szart.És korházba semm kerülnek amiatt mert nem esznek.
2018. nov. 20. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!