Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez egy diszkriminatív álláshir...

Ez egy diszkriminatív álláshirdetés? Fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 18. 17:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem diszkriminatív. Feljelenteni meg akárkit lehet. Remélem amúgy nem Te vagy a hirdető feladója, hogy így hívd fel a figyelmet az álláshirdetésre :D De a viccet félretéve, nincs megtiltva, hogy feljelentsd, de szerintem nem diszkriminat
2018. nov. 18. 20:24
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Huhúúúú ez jó, holnap majd átnyálazom az ország összes álláshirdetős oldalát és szépen kiírok mindenkit aki pl targoncás FÉRFIT vagy szerelő FÉRFIT keres, aztán lesz itt nemulass!
2018. nov. 18. 20:58
 13/24 anonim ***** válasza:
5%
Annak oka van mert azokra a munkákra tényleg csak férfiak alkalmasak viszont valutát váltani mindenki tud.
2018. nov. 18. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

#13 Ugyan kérlek...

Ha azt hiszed hogy csak férfi képes szerelni vagy targoncát vezetni, akkor nem tudom, mit mondjak neked... Vannak nők, akik ilyesmikkel foglalkozna, és vannak, akik ennél is keményebb fizikai munkával.

A másik meg, hogy kérdező pont erre az állásra panaszkodik, de a százezernyi személyes ápolónői hirdetésre nem... Ha már puffog valaki, akkor ne csak azon puffogjon, hogy nem számolhat pénzt, hanem azon is, hogy nem törölheti idős emberek fenekéről a fekáliát.

2018. nov. 18. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
11%
elég fekáliát fognak törölni a közösségi illemhelyek pereméről akik most még minden megkapnak a kedvességük, szépségük miatt de 10-15 év múlva már élettelen nulla fruskák lesznek :DDD
2018. nov. 18. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
#15 Ha egy lelkibeteg ember ettől a gondolattól érzi jól magát, akkor ki vagyok én, hogy megfosszam tőle..? De ha már végtelen keserűségből és rosszakaratból átmész agresszívba (ami általában megtörténik) akkor légyszi keress fel egy orvost.
2018. nov. 18. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
11%
azért vagyok lelki beteg mert reálisan gondolkozom? :D akkor nálad lehet a bibi. szép fényes jövő vár rátok a budicsészék társaságában. :D :D
2018. nov. 18. 21:24
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Én sajnálom a 46%-ost. Milyen sz_r lehet leélni egy egész életet ennyi frusztrációval és irígységgel.

Amúgy apám melóhelyén van egy nő, aki úgy mászkál a targoncával, hogy öröm nézni. Volt, hogy neki szóltak amikor a targoncás csávó nem bírta kihozni az anyagot a raktárból mert olyan szűk volt a hely. A csaj odament és fél perc alatt kihozta a cuccot.

2018. nov. 18. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
11%
én nem az olyan csajokról beszélek akik talpraesettek mint az a targoncás csaj (én is olyan vagyok kb), hanem azokról akik rebegtetik a szempillájukat a főnökúrnak és azzal már minden el van intézve, felvétel, fix hely, fizetésemelés, csak mert ő egy gyenge nő és óóó védeni kell. na az ilyenek fogják 15 éven belül elveszíteni a szépségüket, szépen ki nyílik előttük a Burger King vagy a wc takarítás :)
2018. nov. 18. 21:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy lányt keres, gondolom kizárta a férjezett nőket, hiszen ők már asszonyok. Vagy az egyedülálló anyákat, mert ők már anyák. Aztán bizonyos kor fölött már nem nevezik lánynak a hajadonokat sem. Vannak helyek ahova nyugdíjas néniket keresnek. Vannak pályázatok amik csak fiataloknak szólnak. Vannak ösztöndíjak amiket csak kisebbséghez tartozó emberek vehetnek igénybe. Lehetne még sorolni. Különben sincs kikötve ebben a hírdetésben, hogy ki szerint legyen lány a jelentkező. Ha magadat annak tartod, ugyan milyen jogon foszthatnának meg attól, hogy jelentkezz? Ha azzal az indokkal utasítanak el, hogy a születési nemed férfiként került bejegyzésre, már mehetsz is feljelenteni a munkáltatót.
2018. nov. 18. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!