Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kell tartalmaznia egy...

Mit kell tartalmaznia egy pályázatnak, amivel a kozigallas. Gov.hu álláshirdetéseire jelentkezek?

Figyelt kérdés
Az oldalon kb. mindegyik álláshirdetésnél azt írják, hogy pályázatot kell benyújtani, de fogalmam sincs, hogy ennek hogy kell kinéznie, vagy hogyan kell elkészíteni.

2018. nov. 12. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Sima közalkalmazotti állásra jelentkeztem anno több helyre is, önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány, és végzettséget igazoló okmányokat csatoltam.
2018. nov. 12. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Jôl îrja az előző. Neten keress egy sablon önèletrajzot, kèszîtsd el a sajátodra, ès mehet. Ugyanîgy tárazz be egy motiváciôs levèllel is, nèha kèrnek olyat is. Polgármesteri hivatalokba egy speciális, de a neten szintèn fellelhető, általában Excell formátomú önèletraz szüksèges. Erkölcsi csak a felvètelnèl legyen meg, hiába is kèrik előre sok helyen - különben 3 havonta cserèlhetnè az ember.
2018. nov. 12. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Excel formátumú önèletraz , ilyet még nem is hallottam.
2018. nov. 12. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
2018. nov. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!