Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van köztetek olyan, akinek az...

Van köztetek olyan, akinek az volt élete álma, hogy kukás legyen? Milyen képzést végeztetek el hozzá, és miért akartatok kukások lenni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 17. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy kukás azért lesz az, mert a felhozatalból épp az a legszimpibb. A barátai tudják, elvégre önmaga miatt kedvelik; nem tagadja, de nem reklámozza; mint ahogy egy ember se kürtöli szét, hogy épp mi a foglalkozása.
2018. nov. 18. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
randevúnál attól függ; ha csak egy kus esti gyitepacira kell valaki, nyilván nem mondod meg, de hosszútávú eggyütt éléshez ha keresel valakit, jobb, ha az elején lap képet rólad, hogy ki vagy, mit dolgozol, hogy élsz, stb.
2018. nov. 18. 14:31
 13/15 A kérdező kommentje:

11-12

te kukás vagy?

mert ha csak úgy mondod bele a világba... a kérdésemre nem válaszoltál: kukás vagy?

amúgy a Londonban dolgozótol kérdeztem azokat, amire te most válaszoltál.

2018. nov. 18. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:

igen, hát akkor leírom röviden milyen londonban a kukás, de otthon is ugyanez nagyjából, csak itt sok féle szelektív gyűjtés is van.

Ilyen színes műanyag dobozok vannak kirakva a házak elé, van egy papír doboz, van egy műanyag/üveg doboz, egy zárt ételhulladék doboz, meg 1 nagy kommunális hulladék gyűjtő.

Mindegyiket más-más kocsi, csapat gyűjti.

Ami úgy történik, hogy tolsz egy nagy kukát magad előtt, üríted a dobozokat, és, ha megtellik a kuka, akkor kicseréled a kocsin lévő üressel.

Akik a nagy kukálat ürítik, vagy viszik közvetlenül a kocsira, vagy kiszedik a zsákot, amit odahurcolnak, és bedobják a végébe.

De mindegy, a lényeg ez tudod mivel jár? Nap végére retkes, büdös leszel, a dobozok alja lyukas, hogy kifolyhasson az esővíz belőle, ami azt jelenti, hogy a romlott tejtől a sörön keresztül a halkonzerv olaja minden a ruhádra folyik. (hacsak nem Társasházi konténereket gyűjtesz, ott csak neki kell tolni a kocsinak) elfáradsz, de nagyon, mert egész nap a kocsi mellett kell sétálnod, hajolgatnod, Húznod-tolnod, és nem 1 kiló a teli kuka.

Nem maradhatsz le, mert lassítod a csapatodat, nem hagyhatsz ki véletlenül sem 1 dobozt/kukát, mert jön a problémabejelentés, ami másnapi túlórát jelent.

Akkor igen, csajnak sem jó evvel villogni, ha van, akkor nem jó büdösen hazamenni. De még sorolhatnám, a hátrányokat, én azért csináltam, mert új voltam az országban, és azt mondtam, hogy jobb mint mosogatni. Örültem, hogy ez is van,de hogy épeszű ember magátol ezt akarja csinálni, ha van más lehetősége az nekem magas.

https://www.youtube.com/watch?v=4szuCtXJCb0

2018. nov. 18. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
mondjuk a videón amit linkeltem nem tudom mit csinálnak ilyen sokáig, mert ez sokkal gyorsabban lezajlik, de nem baj talán jobban látni.
2018. nov. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!