Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy odajött a főnököm, és rákérdezett, hogy tervezünk-e a közeljövőben gyereket?

Figyelt kérdés

Tehet ilyet egyáltalán? Az állásinterjún is rákérdeztek, akkor is bunkóságnak tartottam. Meg igazából értelmetlen ilyet kérdezni. Ha valakinek az a szándéka, hogy elhelyezkedjen, majd elhúzzon szülni, majd pont megmondja az interjún.

Meg úgy alapból szerintem elég indiszkrét kérdés.

2018. nov. 17. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Remélem kikérted magadnak.
2018. nov. 17. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem :(
2018. nov. 17. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
A munkahelyemen van egy kötelező training, ami külön kitér rá, hogy egy nőnek nem szabad nem megadni az esélyt, hogy talán tervez gyereket szülni. Am függ attól, hogy csevegni próbált vagy ki kéne rúgni pár embert és ebből a célból kérdezett rá.
2018. nov. 17. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy elküldeni a pi... szép kedvesen, hogy az utolsó 100 méteren lehagyja a vágtató lovat.
2018. nov. 17. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem dolgozok a harmadik birodalomnak azért, mert van egy training a munkahelyen, ami azt tanítja a dolgozóknak, akik a jövőben talán főnökök lesznek, hogy NE mondják azt egy interjún "Ez egy nő, biztos szülni fog, nem kell.".
2018. nov. 17. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Úgy tűnik a válaszodból, hogy ezek szerint van az enyémnél némileg civilizáltabb munkahely is. Azt hiszem innen tipli, így is túl sokáig húztam a lelki nyomornak eme bugyrában.
2018. nov. 17. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hapsi vagyok, de belegondolva a szituációba zsigerből mondtam volna, hogy: "Veled? Soha".
2018. nov. 18. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!