Mondtak már olyat a munkahelyen nektek hogy „ez van nem tetszik majd elmész 20an vannak a helyedre“? Mit reagáltál?
És ugye a sztorihoz hozzá tartozik, hogy jogos dolog miatt vettétek elő a főnököt (2 havi túlórapénz lóg a levegőben de azért további túlórákat várna el) én meg megklrdeztem hogy tőlem is elfogadja úgy a túlórát ahogy ő fizeti? Több hónapos csúszással ráér az majd jelszóval?
Erre mondta "ez van nem tetszik majd elmész 20an vannak a helyedre“.
Én meg erre mondtam hogy oké akkor az a 20 ember beállhat a helyemre túlórázni. És eljöttem műszak végén.
Ez pénteken volt, mi lesz belőle hétfőre nem tudom.
Biztos van ilyen is.
Viszont ahol en dolgozom ilyen nincs, es nem is lesz.
Mondtak hát. Még a legelső melóhelyemen.
Nekem az volt a válaszom, hogy "oké, mutatsd azt a 30+ embert, aki ezt a fostos munkát ennyi pénzért elvállalná.". Nem vártam meg, mit reagál, felmondtam (azóta is csak csökken a létszám.. :D).
Sok baltafejű papucshuszár próbálja ezzel a mondattal irányítani az alá beosztottakat, de legtöbbször nem sikerül megijeszteni a kisembert. Legalábbis velem senki nem fog így beszélni.
"Megkérdezhetnek akkor, az utolsó pillanatban is, de el kell fogadnia, ha nemet mondok, "
Ja.... és ha nem így van? Ha közli hogy túlóra maradsz ha nem akkor holnap már ne gyere? iylet is hallottam már.
ugyanis ilyen indokkal nem küldhet el azonnali hatállyal."
és majd gondolod olyna hülye lesz hogy ezt írja be? beír az olyat hogy az életben fogást nem találsz rajta. van neki jogásza ezért tartja
"Mivelhogy alapból semmi sem történt meg."
Semmi nem történt eddig. Itt vagyok nem rúgtak ki, semmi se történt eddig valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!