Tetszik egy nő a munkahelyen, de hallottam róla olyan pletykát, hogy fiúnak született, csak később átoperáltatta magát. Mit tegyek?
Ha igy nem kell, a multjaval akkor hagyd beken. Kit erdekel mi volt? Mar csaj, es lelekben mindig is az volt. Ketlem hogy barmit is valtozna a heterosagod ha osszejossz vele, mivel o egy NO.
Ne bantsd meg es okozz neki problemat, ha ez igaz is...ismetlem a dolgot. Kit erdekel ha mar kinezetileg is csaj?
Valamikor a hangján észrelehet venni. :)
Egyébként olyat még nem hallottam, hogy péniszből vaginát csinálnak. Azért szerintem elég undorító lenne nő farokkal. XD
Sok helyen megfordultam így ismerem az ilyen pletykákat, sokszor semmi alapja! De, ha téged ez ennyire befolyásol..
Amúgy sosem adtam a pletykákra, úgy tartom, hogy rosszindulatú munkatársak, vagy nagyon unatkoznak s jó dolgukba nem tudják mit csináljanak. És mi lenne, ha csak mint emberhez közelednél, beszélgetnél vele, megismernéd? Lehet értékes/ebb, mint akik ezt terjesztik róla. Persze te tudod, felülsz egy pletykának vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!