Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elértem a célom, de nem tudom...

Elértem a célom, de nem tudom hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Célom volt a jobb élet igy összepakoltam és kijöttem németországba, sikerült 6hónapja itt van lakásom (albérlet) és van pénzem.

És akkor? ez az élet?

Persze voltam azota nyaralni, meg családot támogatom, költök magamra, van 2 jó barátom is kint de ennyi kb.

2018. nov. 13. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig több célom van, és amikor elérek valamit, akkor kitűzöm a következőt. Gondolj bele, miket szeretnél még elérni? Mi okozna örömet? Szakmailag hová szeretnél fejlődni, ha szeretnél? Van olyan távoli pont a világban, ahová el szeretnél jutni? Milyen kapcsolatokat szeretnél magad körül kiépíteni? Van-e olyan hobbid, amiben tudsz fejlődni, szintet lépni? Gondolkozz el ezeken, hátha eszedbe jut valami, ami nyomán elindulhatsz.
2018. nov. 13. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:

van egy rossz hírem

nem érted el a célod

mert a mostaninál is van jobb élet

2018. nov. 13. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:
mir genug..
2018. nov. 13. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor ennyi

dőlj hátra

a csúcson vagy

nem is értem minek kérdezed

2018. nov. 14. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt idáig elérted, most már szükséged van további célokra, nagyobb szinteken, hogy élvezd az életet míg azokért is teszel s majd eléred őket. Ez majd így megy mind addig amíg élsz.
2018. nov. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!