Mi a véleményetek azokról az irigy emberekről, akik itt a GYK-n kérnek tanácsot arra, hogy miképp tehetnének keresztbe a náluk jobban élő ismerősöknek és kollégáknak?
Láttam már itt olyan kérdést, hogy valaki ki akarta rúgatni egy ismerősét a munkahelyéről, mert szerinte nagyra van magával, és kérdezte, hogy ha felhívja a haverja munkahelyét ilyen szándékkal, akkor milyen feketítő szöveget adhatna elő.
Meg olyat is, hogy az ismerőse tuti csalással működteti a jólmenő vállalkozást, hogy tudná rászabadítani a hatóságokat.
És ugye kollégákra irányuló rossz szándék is rendre megjelenik bizonyos kérdéseknél.
Hogy süllyedhet valaki idáig, hogy itt direktbe ilyesmire kér tanácsot?
Kedves Kérdező (és eddigi hozzászólók)!
Utólag is szeretnék bocsánatot kérni, hogy a kérdéshez fűzött hozzászólásomban ugyanazt a linket küldtem el, amit Te is, pont előttem.
Mivel a GYIK szabályzata szerint "Ne a válaszra válaszolj!", megesik, hogy nem olvasom el a hozzászólásokat. Ez helytelen volt tőlem.
Az, hogy több, mint 1 hónap elteltével benned van még a tüske és másik nick-ről ezt megírtad (+ kiemelted a kérdést, hogy mindenki lássa ezt a kommentárod), bizonyítja, hogy egy hatalmas szarvashibát vétettem a figyelmetlen voltam.
Ezt őszintén sajnálom és szeretném, ha Te és az eddigi hozzászólók tudnátok; sajnálom!!!!! Neked van igazad!!!!! Bánom az általam ejtett bakit!!!!!
Minden szépben gazdag gyönyörű hétvégét mindenkinek!
És még egyszer - elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!