Ti miképp kezelnétek egy ilyen helyzetet?
Van egy kollegínám. Majd négy éve már baráti kapcsolatot tartunk fenn. Most egy elég kemény válás kellős közepén van. A férje is ismerősöm, szoktam váltani vele pár szót, ha összefutunk a munkahelyen. Van két gyerkőc is a témában. Mostanság elég sokszor segítettem neki lelkileg átvészelni a legkeményebb részét. Lelket öntöttem belé
A napokban kezdett el kezdeményezni, randira hívott. Noha nekem most nincs párkapcsolatom, minden időm leköti a fő és a másodállásom, amivel nagyon is tisztában van.
Első ízben nem tudtam hirtelen mit felelni neki, váratlanul ért a dolog. Abszolút barátként tekintettem rá, de most kicsit változott a dolog. Megbántani sem szeretném, de mint barátot sem akarom elveszíteni.
Utána gyorsan témát váltott, s beszélgettünk, viccelődtünk tovább, mintha mi sem történt volna. Csak bennem hagyott kicsit nyomot a dolog, s most hirtelen nem tudom, hogyan viszonyuljak hozzá... Ötlet?
Én 26, Ő 34
Nézd meg, menne-e olyan irányba.
Nincs összefüggés ez s jelenlegi kapcsolatotok közt.
Kutyaharapást szőrivel gondolta...
Ez olyan háromszög lenne, ami gáz...vagy a férj szemében még ok is...a barátság az kimúlna.....talán később e téma, ha már tiszta a csaj feje....neked-nektek kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!