Milyen egy jó főnök? Mitől néznek fel rá a dolgozók?
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 19:49
1/8 anonim válasza:
Pl ha karácsonyi csomagolásban felmondásokat osztogat a dolgozóknak. Na az elég tiszteletreméltó főnökre vall!
2/8 anonim válasza:
Tud viselkedni. Úriember benyomást kelt a dolgozókban. Nem kiabál állandóan. Akkor szól valakire, ha tényleg muszáj. Igazságos, és ki is fizeti az alkalmazottakat. Ha kell szigorú. Megértő.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül attól, hogy "felnéznek rá". Nekem volt olyan főnököm, akire nem különösebben néztem fel, mert túlságosan engedékenynek, elnézőnek tartottam, de mivel teljesen jóindulatú volt, megértő, segítőkész, korrekt, mégis azt mondom, hogy igenis jó főnök volt.
4/8 anonim válasza:
Igazságos, következetes, megbízható, szavatartó. Emberként bánik a dolgozókkal, a munkájukat érdem szerint elismeri. Megértő, de nem hagyja magát hülyének nézni. Nem tűri meg a pletykákat, viszályokat a dolgozók közt a munkahelyen. Képes motiválni az alkalmazottakat, példát mutat a saját munkamoráljával.
5/8 anonim válasza:
A jó főnök 4 tulajdonságból áll:
1. Nem fenyegetőzik
2. Nem kötekszik
3. Nem veszekszik
4. Nem létezik
:)
6/8 anonim válasza:
Nem ordítozik,ha valamit helytelennek lát, akkor is higgadt marad és fenyegetés nélkül közli az alkalmazottal, hogy hibát vétett. Kifizet rendesen. Segítőkész és nem veszekszik, emberi módon szól hozzád.
Ha valaki talált ilyet szólhatna mondjuk nekem még nem volt ilyen!
7/8 anonim válasza:
Nekem most mintafőnököm van, és kijelentem, létezik! :D
Végtelenül türelmes, és segítőkész. Nagyon sokat lehet tőle tanulni. Nem dícsér, csak ha tényleg megérdemled, ezért hajtani kell, mégsem követel. Emellett engedékeny.
8/8 anonim válasza:
olyan h jo fonok nincs. mikent nincs egyenes kanyar sem. nem letezhet. a fonok a vilag legmocskosabb teremtmenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!