Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez történt a munkahelyemen....

Ez történt a munkahelyemen. Mit kéne tennem? :/

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem eladónőként egy kis üzletben.

Első munkahelyem, idáig úgy éreztem egész jól belezökkentem, tök jól mentek a dolgok.

Ma reggel viszont az történt, hogy többen bejöttek, valaki kérte valamiben a segitségem, addig egy család felpróbált a gyerekének egy cipőcskét, amit levett a kirakatból. Majd jöttek, hogy ez jó, ez marad, a kezembe nyomták a cipőt.

Nekem meg természetes volt, ha ez jó akkor valószinüleg egy pár is...

Hát miután már elmentek, akkor láttam, hogy nem egy párt vittek el. Két különböző számú volt, a párjaik ittvannak még.

Már csak abban bizok, hogy otthon észreveszik és visszajönnek... De ha nem? Akkor ilyenkor mit kell tennem?

Tudom, az én hibám, megkellett volna néznem. De valamiért természetesnek véltem, hogy ha próbálták jól van úgy, meg az első kávém előtt történt, de ez nem mentség.

Valakinek tapasztalata ilyen téren? 22n

2018. nov. 5. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj, amint lesz idejük vissza fognak menni!
2018. nov. 6. 20:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Remélem! Mert még nem jöttek...
2018. nov. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!