Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A munkahelyemen kb. fél évvel...

A munkahelyemen kb. fél évvel ezelőtt történt egy baleset aminek én is tanúja voltam?

Figyelt kérdés
Akkor felvették a jegyzőkönyvet stb. stb. Viszont mi kb.2 hónapja elköltöztünk és én is természetesen munkahelyet váltottam, de ma kaptam egy telefont miszerint az egyik sértett perre adta az ügyet, és engem is behívhatnak tanúnak. Viszont én nem tudok elszabadulni a munkahelyemről mivel az külföldön van és kb.800 km-re vagyok. Tehát ha haza kell utaznom az nem kevés pénz, továbbá ki is rúgnak. Mi ilyenkor a teendő?
2012. szept. 28. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy hasonló ügyem, csak ott én voltam a baleset áldozata( szerencsére csak kisebb égést szenvedtem 2 hét alatt rendbejött). Nekem nyáron írtak egy levelet júliusban a bíróságról, hogy be fognak hívni, azt visszaküldtem leírtam, hogy külföldön vagyok jelenleg, de még azóta sem kerestek meg.
2012. szept. 28. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!