Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éreztétek magatokat így?

Éreztétek magatokat így?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy tulajdonképpen semmi fejlődési lehetőség nincs a jelenlegi munkahelyemen. Nagyon sokszor nincs dolgom sem és nem kapok önálló feladatot sem. Adatrögzítő vagyok egy nagy cégnél, viszont 4. hónap után sem látok semmi lehetőséget előre jutni. 22 éves vagyok, havi 120.000-et keresek ezzel, de úgy érzem, ez nem eredmény. Valaki tud segíteni?

Az nem opció hogy tanuljak nyelvet a melóban, mert nem csinálhatok mást, mint imitálom a munkát.

2018. nov. 5. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonlóképpen éreztem már. Nekem mindig volt mit csinálni, feladataimat teljesìtettem, emellett plusz munkát is vállaltam. Viszont azt tapasztaltam, hogy több hónap elteltével se kaptam semmi visszajelzést a munkámról.
2018. nov. 5. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A külföldi munka viszont opció. Persze mondhatják azt hogy ott sincs kolbászból a kerítés. A válaszom erre az hogy: De igen. No nem szó szerint mert az állatok úgyis megennék. Ott van folyamatos előrejutási lehetőség.

Az első külföldi munkám krumpli szedés volt, amit a gép elhagyott. Egy osztrák kerékpártúra közben kérdeztem meg hogy nem kell-e segítség. Ma meg már saját méhészeti vállalkozásom van, Ausztriában. És folyton újabb és újabb üzleti lehetőségek tárulkoznak elém.

Nekem nem volt ilyen érzésem idehaza hogy nem jutok előbbre. Hanem olyan volt hogy hátrább jutok. Nem előny volt dolgozni hanem hátrány. Vagy például a szüleimnek sem előny volt bemenni a TSZ-be dolgozni hanem belerokkantak.

2018. nov. 5. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
#2, én is inkább hátrányosnak érzem. Sajnos a mai világban pénz nélkül halott az ember. Régen azt mondták nekem hogy úri munka az amit irodában végeznek, meg a kezem is tiszta marad. Hát lehet, a kezem tiszta de a zsebem üres és ez így nem frankó.
2018. nov. 5. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Négyesre végzett mérnöki diplomával folyamatosan lejjebb csúsztam a hazai társadalmi ranglétrán. Először biztonsági őr lettem, majd otthon saját fejlesztésű elektronikai terméket gyártottam, ami ugyebár összeszerelői munka még ha ottthoni is. Nekem az a döbbenet hogy ami meg nem is a saját hazám és a nyelvüket is szinte alig beszéltem, ott meg jobban megbecsültek és az előrejutással is teljesen elégedett vagyok, ahogy az anyagiakkal meg főleg. De nincs olyan nap hogy ne jusson eszembe az a kérdés hogy a szüleimmel akkor minek is dolgoztunk a hazáért?
2018. nov. 5. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát bizony én is a külföldi munkán gondolkodom erőteljesen. :(
2018. nov. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!