Éreztétek magatokat így?
Úgy érzem, hogy tulajdonképpen semmi fejlődési lehetőség nincs a jelenlegi munkahelyemen. Nagyon sokszor nincs dolgom sem és nem kapok önálló feladatot sem. Adatrögzítő vagyok egy nagy cégnél, viszont 4. hónap után sem látok semmi lehetőséget előre jutni. 22 éves vagyok, havi 120.000-et keresek ezzel, de úgy érzem, ez nem eredmény. Valaki tud segíteni?
Az nem opció hogy tanuljak nyelvet a melóban, mert nem csinálhatok mást, mint imitálom a munkát.
A külföldi munka viszont opció. Persze mondhatják azt hogy ott sincs kolbászból a kerítés. A válaszom erre az hogy: De igen. No nem szó szerint mert az állatok úgyis megennék. Ott van folyamatos előrejutási lehetőség.
Az első külföldi munkám krumpli szedés volt, amit a gép elhagyott. Egy osztrák kerékpártúra közben kérdeztem meg hogy nem kell-e segítség. Ma meg már saját méhészeti vállalkozásom van, Ausztriában. És folyton újabb és újabb üzleti lehetőségek tárulkoznak elém.
Nekem nem volt ilyen érzésem idehaza hogy nem jutok előbbre. Hanem olyan volt hogy hátrább jutok. Nem előny volt dolgozni hanem hátrány. Vagy például a szüleimnek sem előny volt bemenni a TSZ-be dolgozni hanem belerokkantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!