Miért néznek ki mindenhonnan?
Kulföldön próbálok elhelyezkedni , észak európában , nyelvet anyanyelvi szinten beszelem ... nyilt vagyok , mosolygós baratsagos . Nem sertegetek , nem oktatgatok , nem filozofálok, próbálom végezni a dolgom .
Mindenhonnan egy ev utan , felev utan elbocsatanak , egy idö utan atneznek a fejem felett , nem köszönnek az utcan .
Gondoltam legalabb Facebookon tartom a kapcsolatot a volt kollegakkal , de nem jelölnek vissza .
Ok , lehet nem vagyok akkor jó az adott munkaban , ( ovódában , iskolában , beteg gyerekekkel) , lehet a sok gondom miatt amit átéltem szórakozottabb vagyok az elején , de nem öltem meg senkit . A szomorú az , hogy nem tudom miert mondanak fel , ök a gonoszak , vagy en vgyok ennyire nem megfelelö?
Ha tudnam az okot , nem irnák ide ki kerdest , de nem tudom , a volt fönökeim jelentektelen okokat mondanak , ” homokozóban nem volt rajtam nylon vedö cucc , stb, bementem sinadragban az ovódában , nem vetettem le kinnt .
Az az erzesem , hogy az igazi okot nem mondjak .
Nem iszom , nem kések
Viszont mindig felek mar h kirúgnak ( ettöl igyekszem meg jobban ) es mindig meg is törtenik
Sokszor arra gondolok , h gonoszak , es lelketlenek , h erzik a felelmem es kijatsszak ellenem
Ugyanakkor sok bevandorlót latok dolgozni megis
Akkor nem ertem , mi a megoldas ?
Melyik országba vagy?
Én Ausztriába vagyok és úgy vettem észre, hogy minket magyarokat néhányan nem nagyon bírnak, persze van olyan is aki még magyarul beszélni is próbál velem ha megtudja, hogy magyar vagyok :D ember függő.
Lehet a főnökeid pont ilyenek, ha azt mondod, hogy nem csináltál semmi "rosszat". Esetleg nem kellett annyi ember és hát ki mást fog kirúgni mint az újat/külföldit.
De nyilván lehet az is, hogy a munkádat nem végzed el jól, de azt nem tudom :D
Ja és nem tudom mi ez a kapcsolattartós dolog, sok helyen dolgoztam már de kb senkivel nem tartom a kapcsolatot a munkatársaim közül, minek?!
Lehet amúgy, hogy nyomulósnak tartanak.
"volt fönökeim jelentektelen okokat mondanak"
Mármint neked jelentéktelennek tűnnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!