Milyen presztízse van annak, ha saját vegyesboltom van?
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 11:21
11/17 anonim válasza:
Tűzoltó, katona, orvos, rendőr -Na szerintem ezek elég jó "csajozós melók", mivel hősök.
13/17 Metionin válasza:
Anyósomnak van és azt hiszi magáról hogy ő a falu királynője :D egyébként nekem tök normális, átlagos dolog.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem túl magas a presztizs értéke ha a csajozás a fő szempont. Esetleg találsz majd pár csajt aki itt-ott lehúz téged pénzel vagy piával. Ne ezzel próbálj már csajozni!
15/17 TappancsMancs válasza:
Talán ha a Budai Várnegyedben van azzal lehetne csajozni, hogy úgy mondjam.
16/17 anonim válasza:
Ha egy faluban van, akkor lehetsz a falu kiskirálya, amúgy kb semmit nem ér.
Ezzel csajozni meg, hogy akarsz?
,,Szia, cica. Neked ma féláron van a tampon!"?
Biztos lesz olyan buta liba, aki majd rád kattan, mert hátha van egy kicsit több pénzed, de amúgy semmi több.
17/17 anonim válasza:
Jólmenö ügyvédiroda ügyvédtanoncokkal. Ez csajozós
De az ápoló sem az meg a szippantósautó vezető sem.
Munkával igazán nem lehet csajozni. Aki dolgozik annak nincs ideje csajozni. Mert ha mindketten dolgoztok, akkor sosem fogtok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!