Luxus-e a rossz légkör miatt felmondani? Mi a garancia hogy másutt jobb és eleve, szempont-e a légkör? Elvégre munkahely nem baráti kör ez
Ismerősöm azt mondja otthagyja a helyét mert a légkör „ egy borzalom“. Voltaképp a hely maga igényes modern irodaház az állás maga jó, a fizetés jó. Na de a légkör a csomó seggnyaló törleszkedő pincsi kollegával az atyaúristen menedzserekkel és nagyfőnökökkel-borzalom (mondja ő).
Kérdésem annyi: nem luxus-e egy munkahelyet ahol alapvetően minden oké csak a légkör szar otthagyni ?
Ő azt mondja nem luxus sőt elemi, mert napi 8-10 órát rohad benn és nem kíván idegroncsot csinálni magából egy szar kollektíva miatt mert az már a privát életére is kihat annyit meg semmiféle munka és bérezés nem ér.
Én meg elgondolkoztam hogy ha én a munkahelyeimet csak a szar légör miatt hagytam volna ott hát életemben nem lett volna helyem 1 hónapnál tovább. Mert mind egy szar volt.
Úgyhogy ez már rég nem is szempont nálam a munkahely az egy szar ez alap, másképp nem is lehet nem is várok mást.
És még azt se mondhatom hogy jó a bér és jó a munka. mert szar a bér és szar a munka. És mégse hagyott ott. Miért nem? mert tudom ahova mehetnék ott is ilyen szar lenne vagy még szarabb. Akkor meg minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!