Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért éri meg valakinek a mai...

Miért éri meg valakinek a mai világban 80. 000-ért dolgozni főiskolai diplomával?

Figyelt kérdés

Mi ebben a biznisz? Részmunkaidő heti 4 nap és ezért 80 nettó/hó (fehér bejelentett).

Miért jó ez valakinek hogy ennyiért bohóckodik ott? Diplomás főiskolát végzett ember egyébként aki „tanügyi adminként“ amolyan iskolatitkárnként dolgozik.

80 nettóért a mai világban? még ha csak 4 napot is?

És akkor még a város másik végéből jár, laza 1 óra, bérlet havi 10.000, ha kocsi akkor az havi 2x 10.000 lenne és akkor marad 60.000 az útiktg után??

És még azt se mondhatja el hogy szakmai előmenetel így meg úgy mert amit most csinál az középfokú végezttséget (se )igénylő munka a diplomájának ehhez semmi köze.

És nem bőven nem pályakezdő az illető.

2018. okt. 26. 07:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

és akkor miért kell mégis a főnöknek a gyerek, nem pedig te?

bakker kus*oljál már el , annyit pofázol a semmiről feleslegesen, hogy már olvasni is rossz!

nagy mák, h feleennyiért ugyan,de nem ott vagyok, ahol te!

te tipikusan azaz ember lehetsz, akitől már az első hetekben felfordul az ember gyomra, én mondom neked!

2018. okt. 28. 20:22
 32/43 anonim ***** válasza:

"gyerek"

xD

Én komolyan nem értem, csak kíváncsi vagyok. Sok álláshirdetést olvasok, ezeknél az irodai munkáknál is vannak elvárások. Úgy tűnik egy komoly munkakör. Legalábbis az utcaseprőtől kicsit előkelőbb munka. Még mindig nem tudtuk meg mi a valódi probléma és , hogy a kérdező mit dolgozik. van aki imádja a fizikai melót van aki nem, hát ez van. lehet ő szerencsésnek érzi magát így "csórón is". Idézőjelbe tettem hiszen sok embernek elég a közmunka bér is ami nem 80ezer ft. Ez az illető meg elmondhatja, hogy van munkahelye.

2018. okt. 28. 22:24
 33/43 A kérdező kommentje:

"hogy van munkahelye."

Ja.... ahova kocsival jár be és havi szinten olyan 15-20.000 a benzin amit saját zsebből áll.... biztos marhára megéri 80-ból még 20-at elbenzinezni.

2018. okt. 29. 06:54
 34/43 anonim ***** válasza:
Szerintem maszekolhat valamit az illetõ.
2018. okt. 29. 07:45
 35/43 anonim ***** válasza:
Nyilván prostituált...Nem tudom hogy nem jöttetek rá eddig.
2018. okt. 29. 08:17
 36/43 anonim ***** válasza:

én 50.000-ért gályázok mindennap, mégsem vagyok prostituált.

És női főnököm van.

Akkor hogy is van ez?

2018. okt. 29. 08:46
 37/43 A kérdező kommentje:

prosti.... 30as ficko az illeto retekronda pokhasu. prosti mi..

.

2018. okt. 29. 09:29
 38/43 anonim ***** válasza:
Igazából elmenne biztonsági őrnek és többet keresne:D Elképesztő, hogy ezért tanult évekig.
2018. okt. 30. 01:02
 39/43 anonim ***** válasza:
Te esküszöm nem vagy 100as.
2018. okt. 30. 08:28
 40/43 A kérdező kommentje:

"Igazából elmenne biztonsági őrnek és többet keresne"

meg elmehetne tkp bárhova és akkor is többet kapna. még érteni se kell hozzá eladó takarító árufeltöltő raktáros stb.

mind többet fizetne ennél a szarnál.

de van két nagy gond!!!

1) más helyeken esetleg dolgozni is kéne és nem úgy mint itt hogy a 8ból 1 órát (se)

2) azok a melók nem olyan "előkelőek" hogy irodai munka. ... leesne az aranygyűrű az ujjáról ... nem jó....

ezért marad itt ennyiért. szerintem.

2018. okt. 30. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!