Nyelvtanári (3 éves) diplomával rendelkezők: a ti diplomátokat is átminősítették utólag főiskolai szintűnek?
Figyelt kérdés
A 90-es években indított 3 éves nyelvtanár szakokat egyetemi szintű képzésnek hirdették meg. Egy évvel ezelőtt jutott tudomásomra, hogy ezek a diplomák - bár az egyetemi képzési-kimeneti követelményeket teljesítettük - nem számítanak egyetemi szintű diplomának. Keresem a sorstársaimat egyeztetésre, esetleges pertársasághoz.2016. szept. 17. 13:36
1/4 anonim válasza:
Felesleges ilyenért perelni, csak időd és pénzed megy vele, eredmény nélkül. De mondjuk nem értem, hogyha elvégeztél valamit egyetemen, akkor az egyetem arról kiadta neked az egyetemi diplomádat, az később hogyan derült ki számodra, hogy ezek mégis csak főiskolai diplomák? Miből gondolod ezt?
2/4 anonim válasza:
Ezek a nyelvtanári képzések mikor szűntek meg?
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: úgy derült ki, hogy közalkalmazotti bértáblába soroláshoz kikérték az Oktatási Hivatal véleményét, akik úgy nyilatkoztak, hogy ez főiskolai szintű képzés volt. (F kategória) Még egyszer: egyeteminek lett meghirdetve és egyetemi diplomát adtak ki róla (a Tanulmányi Hivatal levele szerint adminisztrációs hiba történt!!!!) Azért lehetne perelni, mert megtévesztés történt és tévedésben hagyás; tehát a per tárgya minden kapcsolódó költség, ami abból adódott, hogy nem a lakóhelyemen, hanem 200 km-rel arrébb jártam főiskolára (!) (miközben a lakóhelyemen egyetem is van).Pl. utazási költség, kollégium, stb. Szerintem.
2016. szept. 20. 13:30
4/4 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: sajnos, fogalmam sincs. Több évfolyam járt így.
2016. szept. 20. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!