Október 31-én be szoktatok Ti vagy be szokott valamelyik kollégátok öltözni jelmezbe?
(A Mikulás húzáson kívül lenne még ez az egy kérdésem és elnézést, hogy két kérdést is betettem ebbe a kategóriába!)
1. Ha igen, verseny is van belőle? Ez csapaton vagy irodán belüli vagy egész céges verseny? Mi szokott lenni a nyeremény?
2. Halloween-i ünnepség van a munkahelyeteken? A cég biztosítja az ételt/italt vagy Ti viszitek közösen és csapatonként vagy irodánként van ahol van buli van ahol nincs?
Nem, de nem is dolgoznék olyan modoros, gáz helyen, ahol ilyesmit erőltetnek a dolgozóra.
A legtöbb esetben ui. van pár túlbuzgó hangadó (Cintiácska a recepcióról, Icuka a hr-ről meg Béla a s....gnyalóktól) akik ezt forszírozzák, csak hogy jó pontot szerezzenek a főnökségnél a "közösségépítéssel". A többi melós meg szívja a fogát, és pokolba kívánja az egész giccsparádét, de szólni nem mer, hogy hagyják a pitsába ezt a marhaságot.
Nah, még csak az kéne hogy a vacak fizunkat ilyen baromságokra verjük el...
Hál' Istennek nem, és szerintem egész Magyarisztánban ti vagytok egyedül ilyenek. Néhány ovit leszámítva, ahol a kölykök miatt kell a műsör...
Senki nem öltözik be, meg majomkodik (mármint nem jobban, mint egyébként), mert az óvodába való, amiről te kérdezel, az meg egy munkahely .
A ki mit tudnak Dévényi bácsival meg szintén vége van, úgyhogy nem kell verseny azok közé, akik az év 365 napján egyébként is sz*rrá tapossák egymást.
Okt 31-én én minél hamarabb húzok el a "munka"helyemről, és megkérdezem a főnököt, hogy most is 10 napig fogtok ülni a pénzemen, mielőtt utaljátok?
Sf
1-es
Én szoltam az ilyen giccsm*jomnak, hogy most sem és soha többet nem megyek az ilyen perverz, lenéző és óvodás rendezvényeidre, hagyjál békén.
Az volt a válasz, hogy "kötelező csapatépítő".
Mire megkérdetem, hogy mire tudsz te engem munkaidőn kívül kötelezni??
Nem volt válasz (meghaladta a feltalaló értelmi képességeit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!