Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kezdjek neki a munkavál...

Hogyan kezdjek neki a munkavállalásnak? 22/F

Figyelt kérdés

Az első munkahelyemet keresem de eddig nem találtam.Próbálkoztam ezen az oldalon de mindenki akinek irtam csak azzal jött hogy másik városban van majd nem is irtak vissza.Nekem igazából bármi jó , illetve nem birom a nehéz fizikai munkát (iskolában alkalmassági orvos mondta)

Van egy szakmám de nem hiszem hogy azzal el tudok helyezkedni.

Hogyan kezdjek neki?

#álláskeresés #nem találok munkahelyet
2018. okt. 20. 10:17
1 2 3
 11/21 ThodEE GoD ***** válasza:
Én Pécsről költöztem Gödöllő környékére, csak 4 gyár és egy elosztó raktár van itt, nálunk a gyárba dolgozik autószerelő, pék stb végzettségű ember is és mindig keresnek új embereket, van lehetőség de ha valaki albérletbe akar lakni és egyedül kell fenntartania akkor bizony az itteni fizetés fele elmegy az albérletre aztán még ott a rezsi meg enni is kell valamit és máris olyan mintha rabszolga lennél így meg ugye sok embernek nem kell a lehetőség.
2018. okt. 20. 16:02
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát ez az,olyan szállás kéne ami olcsó.Az albérletek meg drágák.Egyszerűen nem tudok igy elhelyezkedni.

2018. okt. 20. 16:37
 13/21 ThodEE GoD ***** válasza:

Alakul ez :)

Szóval van lehetőség, már csak az a kérdés hogy meg ér e pár év rabszolgaságot hogy utána jobb legyen?

7 éve dolgozom itt, a fizetésem folyamatosan minden évben 3-7% közt emelkedik, a saját házam törlesztőjét fizetem már ami olcsóbb mintha egyedül laknék albérletben, asszonnyal együtt költöztünk kb 4 hónapja a nekünk új házba így ketten már jobban kijövünk a pénzből, mind a ketten ugyan ott dolgozunk, lassan de haladunk előre, amit sikerül félretenni abból javítgatjuk-újítgatjuk a házunkat nem szabad feladni ;)

2018. okt. 20. 17:05
 14/21 A kérdező kommentje:
De én jelenleg egy hónapra keresek munkahelyet.
2018. okt. 20. 17:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha 1 hónapra keresel munkahelyet akkor nyílván nem vesznek fel.

Arra sem elég hogy olyan szintre betanulj hogy egyedül tudd végezni a munkád ami legyen bármi.

2018. okt. 21. 17:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Tudod az életben ez úgy megy, hogy mindenki dolgozik nagyrészt, aki akar, és közben kutatja a lehetőségeket. A jobbat. Ritka az olyan, hogy azonnal jó helyet találsz.

1 hónapra meg full felesleges, arra lesz jó hogy kimozdulj és máshol legyél, ne otthon.

2018. okt. 22. 18:23
 17/21 A kérdező kommentje:

És hogy pénzt gyűjtsek😅

2018. okt. 22. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
És egy hónap megoldja a jelenlegi pénzügyi helyzetedet? Aztaaa.. na jó, ez a napi kamu.
2018. okt. 22. 18:49
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem.a pénzt sok mindenre elkölteném azt sok mindent megvehetnèk belőle.

2018. okt. 22. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:

A minimálbérből? Szerintem nem országban élünk. Pályakezdő lennél, nem tudom milyen végzettséggel.. sok helyen a kezdő bér minimál. Te meg egy hónapra tervezel. Sokra nem mész. De miért csak egy hónap?

Hadd találjam ki. Anyádék etetnek, te meg totál kocka vagy 0 jövőkèppel. Valami videojátékra kell, vagy “ájfonra”

2018. okt. 22. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!