Én nagyon sokat iszok és sokszor megyek pisilni a munkelyemen is. Pár hete mikor megyek ki mindig bámulnak engem. Eddig rám sem néztek. Szerintetek mi bajuk lehet? Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Még csak 2 hónapja dolgozok itt.2018. okt. 19. 23:23
1/10 anonim válasza:
Gondolom azért néznek, mert azt hiszik, beteg vagy, azért járkálsz sokat wc-re.
Én is sokat iszok, az iskolába másfél literes vízzel járok, míg a legtöbben elvisznek egy fél l-es kis itókát, rendszerint az se víz, hanem tea vagy kóla vagy ilyesmi és azt isszák egész nap..És én kb. minden szünetben elmegyek pisilni, a többiek meg max. naponta egyszer.
Én nem tudnék olyan keveset inni egy nap, nem is egészséges.
2/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy gyors az anyagcseréd ennyi, jó éjt!
3/10 anonim válasza:
Lehet azt hiszik cigizni vagy füvezni járkálsz ki! :D
5/10 anonim válasza:
Hacsak nem extrém gyakran járkálsz, én nem gondolnék semmit. Én rengeteg ivás mellett is sok órán át bírom, de tudom, hogy nem vagyunk egyformák. Amíg nem kell miattad abbahagyni fontos munkafolyamatokat, miért ne járhatnál ki, senkinek köze nincs hozzá.
6/10 anonim válasza:
Igazán kellemes lehet veled együtt dolgozni, hogy bármikor keresnek, te mindig a slozin trónolsz.
7/10 anonim válasza:
Rendes lány, nem hagyja, hogy csőtörés legyen.
8/10 anonim válasza:
Női Balázska feltett egy kérdést...
9/10 anonim válasza:
Utolsó; nő Balázska úgy tette volna fel, hogy a kolléga járkál ki a slozira és most mihez lehetne kezdeni azzal a lógóssal :D
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A személyes üzenetedre válaszolva; Balázska egy szerencsétlen flótás, aki aképzeletbeli főnökéről irogat aki pezsgőt bont ha vki felmond és dec 24-én rúg ki mindenkit és a kollegája meg lógós ami böki a csőrét.Van hogy tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!