Hogyan tudnék gyorsan itthon önéletrajzhoz képet csinálni magamról?
Figyelt kérdés
Hirtelen kaptam tegnap egy állásajánlatot, és küldenem kell önéletrajzot hozzá. Van önéletrajzom viszont nincs hozzá kép. Ma nem tudtam elmenni fotóshoz mert nem volt időm. Gondoltam itthon csinálok egyet de az nem nagyon gagyi? Igaz nem említette a hölgy a telefonban hogy fényképes legyen.
Hogyan tudnék itthon egy értelmes képet csinálni magamról holnap? Vagy küldjem el kép nélkül?
Nagyon fontos lenne, de tapasztalatlan vagyok ebben. Kérlek titeket, segítsetek ha tudtok!!
Köszönöm!
N
2018. okt. 19. 21:27
11/12 anonim válasza:
Itt mert nem jelentkezik egy fiu ,hogy csinal a kerdezorol egy kepet az oneletrajzhoz???
12/12 A kérdező kommentje:
#11: Mert rajtad kívül mindenki tudta értelmezni a kérdést, nem is értem a felvetésedet. De hála istennek intelligens, segítőkész emberek írtak ide. Miért kellett ide írnod ezt a baromságot? Fájt hogy végre nem a veszekedés megy egy kérdés alatt?
2018. okt. 20. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!