Milyen Ausztriában gyárban dolgozni magyarként? Nehezebb keményebb a munka mint itthon?
Figyelt kérdés
És hogy lehetne oda kijutni?? Sajnos se kutyám se macskám úgyhogy egyedül mennék. Amik a neten vannak ausztriai álláshirdetesek azokkal érdemes foglalkozni??2018. aug. 12. 12:35
2/9 A kérdező kommentje:
Van egy kettes német érettségim.
2018. aug. 13. 07:10
4/9 A kérdező kommentje:
Masok nulla nyelvtudással is kimennek, akkor most hogy van ez??
2018. aug. 13. 21:14
5/9 anonim válasza:
Én ingázom a határ mellől, és jó munkahelyem van igaz én vettem a fáradságot már iskolában és tanultam rendesen a nyelvet.
Neked is ezt tanácsolom mert különben nagyon szar életed lesz főleg hogy se kutyád se macskád.
A legtöbben akiknek alig van nyelvtudása vagy nagyon jók a szakmájukban vagy pedig szenvednek mint az egyiptomiak a tíz csapás alatt csak nem akarnak előtted (se) beégni és lehazudjak a csillagokat is az égről.
6/9 anonim válasza:
Aki nem beszél nyelvet és ugy megy ki az vagy olyannal megy ki aki tudja a nyelvet. Vagy Magyar közegben lesz. Közép szintű nyelv tudás nélkül esélytelen. Gondold el hogy egyedül ki mész. Megérkezel. Onnan hogyan tovább. Konkrétan nem tudsz kommunikálni az emberekkel meg vagy lőve.
7/9 A kérdező kommentje:
De az interneten sok ilyen allas akad es segitenek meg kivisznek mar csak az a kérdés azok vajon kamuk e vagy sem??
2018. aug. 16. 07:46
8/9 anonim válasza:
Nagy része kamu. Én speciál egyikben sem bíznék meg. De embere válogatja ki mennyire bevállalós.
9/9 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni h találtál munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!