Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy elismerjenek?

Mit tegyek, hogy elismerjenek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, egy suliban dolgozok,mint adminisztrátor. Ez az első komolyabb munkahelyem,már 8 hónapja itt vagyok.

Ott kezdeném,hogy engem együtt vettek fel egy 23 évvel idősebb nővel,egy irodában vagyunk. Ő sokkal beszédesebb,tapasztaltabb,bátrabb mint én vagyok. Én eleinte kissé féltem kimozdulni az irodámból,ha valakitől valami segítséget kellett kérni(kivéve a kisfőnökünk..tőle mindig mertem kérdezni az elején is) inkább ő ment mint én.. 10/8x ő ment... Minden rám bízott munkát elvégeztem,ezzel nincs semmi baj. A baj azzal van,hogy mindenki szinte tőle kér segítséget,ami nyilván érthető is. Viszont én már egyre jobban megszokom,hogy itt vagyok,egyre bátrabban merek kérdezni,kimozdulni, több dolgot elvégzek...de mégis úgy érzem,hogy akkor is kollegám a jobb, az ügyesebb, a minden. :( Tudom,hogy én rontottam el,hogy nem én mentem az elején kérdezősködni,intézkedni stb... Csak nagyon nagyon rosszul esik, elnyomva érzem magam, úgy érzem, hogy nem tudok már változtatni, úgy érzem én leszek az, aki a rosszabb,akitől nem kérnek többet segítséget..Félek attól is,nehogy kirúgjanak emiatt.... Szerintetek van esély rá, hogy megváltozzak a kollegák szemében? Hogy jobb legyek? :(

2018. okt. 18. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagy változás az életben. Iskolapadból beültél és dolgozol és mint irtad már te is bátrabb vagy mersz kérdezni, kimozdulni. Ahogy te fejlődsz úgy fog a környezeted is.Csak fel a fejjel, és így tovább.Elkeseredésre semmi ok.
2018. okt. 18. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a kezdeti esetlenség mindenkinél előfordul. Beszélgess el ezzel az idősebb nővel, kérdezz rá, hogy ő milyen volt, amikor annyi idős volt, mint te. Idő kérdése, és téged is el fognak ismerni, ne add fel, és fejlődj úgy, ahogy eddig :)
2018. okt. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!