Miért van ennyi gyenge, aljas, mobbingoló "főnök"?
Az én szememben nem érdemelnek sem főnök sem semmilyen jelzőt ezek az "erőforrások"
A kérdésem arra vonatkozik, hogy miért nem tudnak a zemberek megülni a pics*jukon a munkahelyen, elvégezni a melót oszt hazaballagni, ahelyett hogy hülyepics**kodva másokról pletykálnak, fikáznak, kirekesztenek, aljas verbális agressziót alkalmaznak?
Ezekre sokkal több időt fordítanak, mint tényleges "munkára", már ha ezek dolgoznak bármit is napközben a kicsinyes gyűlöletük mellett, amit kétlek. Mindenre irigyek, főleg ha valakinek kevesebbje van, mint nekik, és ezt tuggyák is.
Miért jó az egy munkahelynek, ha nem a melót végzik el hanem egész nap csak b*szakodnak, különösen a nők (de a csávók is)?
Már vártuk a legújabb kérdésedet kedves kérdező, akinek lógós a kollégája és a főnöke pezsgőt bont miután felmodtak a beosztottjai majd december 24-én kirúgja a maradékot. :)
Ha a kérdésedben leírt zavar, próbálj meg csapatépítő feladatokkal előrukkolni, apró munkahelyi versenyekkel, amik nem csak összekovácsolják a csapatot, de motiválják őket a keményebb munkára, a díj elnyerésének érdekében. A versenyzők kis csapatokban legyenek osztva, tehát közös erővelé nyerhetik el a díat és együtt élvezhetik ki azt. :)
2-es
Köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltál, és engem igazolsz.
Azt hiszem, szereptévesztésben szenvedsz, sürgősen kezeltesd magad, lehetőleg céges pénzből.
A mobbing, amikor munkahelynek nevezett semmittevő egységek egészségkárosításra és "munkatársak" terrorizálására használnak, felmérések szerint 2/3 arányban a főnököktől ered - jobban mondva, a kisebbségi komplexusos, nem létező hatalmát és nagyon is létező tudatlanságát, alkalmatlanságát bizonygató főnökök "átlépik" a határt, és mások magánszférájába tolakodnak erőszakkal.
Senki nem kérte, hogy csapatépítőt szervezz. Menjél ovodába kulturális menedzsernek. Fika menedzsernek.
A kollégáim nem lógósak.
"Főnököm" sose volt, mert egyik sem tett semmit azért, hogy erre méltó legyen, tett viszont számtalan dolgot azért, hogy egy szemétdombján kapirgáló kék csőrű fehér hollót, aminek narancssárga a kapirgáló karma, többnek és kompetensebbnek lássak mint... ez előbbieket.
Hidd csak ezt, hogy a te hasznára vagy bárkinek is, ha csapatot építesz.
A kérdésem nem ez volt, nem tudom ez feltűnt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!