Melyik kombináció a legjobb?
Egyetemre járok. Mellette heti egy napot dolgozom. Ez munka naponként 2 egység pénz, előrelépésre vagy több órára nincs lehetőség.
Elkezdtem egy okjt is amit viszont 3 napban tudok csinálni 1 egység pénzért naponta a gyakorlat alatt. Később ebben szeretnek dolgozni így a tapasztalat számomra fontosabb valamint az okj hete után ami egy felnőttképzés 7 hónap alatt megvan nagyon jól meg tudok belőle élni.
Emellett viszont 3 egyetemi tantárgytol meg kell szabaduljak hogy elég gyakorlatot tudjak szerezni okjn.
Az egyetemmel m (közgáz, büfé szak) úgy vagyok hogy legyen egy diplomám mert később szükség lehet rá. Így annyira nem sajnálom hogy valószínű egy év csúszással fogom befejezni, valószínű távoktatáson
Ti hogyan dontenetek? Én fel szeretnek mondani a mostani munkahelyeme, korlátozni az egyetemi órákat és az okjre koncentrálni.
Én pedig kiiratkoznék az egyetemről.
Nekem nincs pofám foglalni a helyet olyanok elől akik abban a szakmában képzelik el a jövőjüket, de ez én vagyok.
Ha tudod, hogy hosszú távon azt akarod csinálni amit az okj-n tanulsz és rövid távon még anyagilag is jobban jársz, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!