Szerintetek egy magyar vasúti cégnél bruttó 300 e kezdő mérnök fizetés mennyire elfogadható? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Műszaki menedzser gépgyártó és gépüzemfenntartó szakiránnyal bruttó 300 e Ft-ot fizet. Szerintem elég karcsú.2018. okt. 4. 21:59
11/15 anonim válasza:
Mit kell azon lepontozni, hogy a MÁV-nál bértábla van? Ők ez alapján adják a fizetést, a lepontozóknak üzenem, hogy nézzenek utána. Attól még, hogy nem tetszik, náluk ez még így működik és kész. Nekem sem adtak volna többet szintén mérnökként, pedig nekem még rokonom is dolgozott a cégnél, vezetői pozícióban, és onnan ment nyugdíjba.
12/15 anonim válasza:
Rosszul értelmezed. A lepontozás egyfajta dislike, ami azt fejezi ki, hogy az olvasónak nem tetszik, hogy bértábla van a MÁV-nál.
13/15 anonim válasza:
Akár tetszik, akár nem, ez van. És mivel a kérdező konkrétan rájuk kérdezett, ezért írtam le.
14/15 anonim válasza:
Ha fontos a fizetés akkor valamilyen multinál teszed le a voksod. Szerinted ezeknek az állami cégeknek miért van fent rengeteg mérnöki/műszaki/informatikai álláshirdetése a neten? Azért mert ilyen bértáblával nem találnak embert.
Más se fogadta ezt el, szerintem te se tedd.
15/15 anonim válasza:
"Akár tetszik, akár nem, ez van."
Igazad van. De te is fogd fel, hogy akár tetszik, akár nem, a piros gombot nem arra használják sokan, mint amire kitalálták. Ez évek óta így van, csak néha valaki rácsodálkozik újra és újra. Mint itt te is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!