Szerintetek egy magyar vasúti cégnél bruttó 300 e kezdő mérnök fizetés mennyire elfogadható? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Műszaki menedzser gépgyártó és gépüzemfenntartó szakiránnyal bruttó 300 e Ft-ot fizet. Szerintem elég karcsú.2018. okt. 4. 21:59
1/15 anonim válasza:
Tényleg elég karcsú, de hát üdv Magyarországon.
2/15 anonim válasza:
Én ennyit keresek pár ezer ft eltéréssel, targoncásként.
3/15 anonim válasza:
Az, de a MÁV-nál bértábla van, szóval reális.
5/15 anonim válasza:
Szerintem kezdőként ez rendben van. Vagy mit tudsz, miben van tapasztalatod, amiért úgy gondolod ez kevés?
6/15 anonim válasza:
Ja és az, hogy egy targoncas is ennyit keres az lényegtelen. Ő 20 év targoncas tapasztalat után is real értéken ugyanennyit fog keresni.
Neked viszont csak kezdőként kell ennyivel beérni. Később többszörösét is keresheted. Kezdőként szerintem örülj ha bárhova kellesz és elkezdheted gyűjteni a tapasztalatot.
8/15 anonim válasza:
Kezdőként jó, főleg neked, mivel műszaki menedzser diplomával mérnöki tapasztalatod lesz.
9/15 anonim válasza:
300.000?
Nem olyan rossz az.
Ha a papírt nézzük én is mérnök vagyok.
1 éve vagyok egy helyen, 250.000 a bruttóm, szal ahhoz képest nem rossz a 300.000.
10/15 anonim válasza:
Kérdező, hol végeztél? Milyen képességeid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!