Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy főnök attól lesz főnök...

Egy főnök attól lesz főnök hogy naponta elmondja hogy ő a főnök és azt rúg ki akit csak akar?

Figyelt kérdés

Egy főnök attól lesz főnök, hopgy minden ok nélkül csak úgy naponta az alkalmazottak orra alá dörgöli hogy itt én vagyok a főnök és „ahogy felvettelek ide egy tollvonással ki is rúglak majd“ meg „én vagyok a munkáltató itt az van amit én mondok, ha azt mondom mész akkor mész“ meg „nem biztos ám hogy még holnap is be kell ám jönni „ meg milyenek.

Mindezt ahogy írom minden látható ok nélkül, csak úgy. Reggel bejön és kb első szava hogy „hát lehet hogy lecserélem az egész állományt nem dolgoztok“

Egy főnök ettől lesz főnök, hogy elmondja ő a főnök és kirúg ha akar? Mert ez egyébként így van de akkor is így van ha nem mondja el naponta, ráadásul manapság nem igazán az történik hogy ő rúg ki bárkit is, ellenben az hogy egyik napról a másikra lelépnek az emberek máshova, az inkább jellemző!

Mi az oka az ilyen viselkedésnek?

2018. okt. 2. 10:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10: Látom, hiába beszélek. Amíg van, aki eteti, nem fogja abbahagyni.
2018. okt. 3. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!