Mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Adatrögzítő vagyok egy kisebb cégnél. A probléma egyrészt a fizetés (bruttó 180.500 Ft), másrészt az elvégezhető munka mennyisége. Sajnos nagyon minimális munka van, így az időm nagy részében halálra unom magam. Napi 9-10 órákat ülök és semmi dolog. De a főnököt nem kérhetem meg hogy adjon valamit, mert mindenki lebeszél róla. Halálosan unalmas az, hogy nincs tennivaló, netezni csak telefonról lehet és még színlelni kell a melót is... Tanácsok? 24/F2018. okt. 2. 08:48
1/13 anonim 

válasza:

Úristen! Ennyi plusz időm lenne, én tuti nyelvet tanulnék... :)
Ha minden nap csak 10 szót és egy szabályt kiraksz magad elé, aztán megoldassz 3-4 hozzá tartozó feladatot, fél év alatt nyelvvizsgád lehet...
Aztán ha megvan a nyelvvizsgád, kereshetsz egy normális állást is...
2/13 A kérdező kommentje:
De nem lehet, haver. :) Ha észreveszik hogy mással foglalkozok akkor azért vesznek elő...
2018. okt. 2. 08:54
3/13 anonim 

válasza:

Bruttó 180e-ért csak ülnöd kell és neked ez a legnagyobb bajod?
4/13 A kérdező kommentje:
Ez. 120-at kapok kézhez. Az semmi jóformán. Ráadásul halálra unom magam hetekig...
2018. okt. 2. 09:13
5/13 anonim 

válasza:

Ha nem vagy megelégedve a munkáddal miért nem hagyod ott? Nem értem ezeket a kérdéseket.
6/13 anonim 

válasza:

Van időd más munkát keresni, magasabb fizetésért. DE nyilván nem vagy intelligenciával ellátva, ha ez nem jutott meg eszedbe......
7/13 anonim 

válasza:

Logisztikában nagyon keresik a rögzítőket, főleg EKAER esetében és minimum 2x több a fizu, mint amit most csinálsz...és unatkozni tuti nem fogsz..
8/13 A kérdező kommentje:
Mert nincs másik, egyrészt, másrészt nem nagyon értek máshoz... Nehéz fizikai munkát meg nem végezhetek eü okokból.
2018. okt. 2. 09:25
9/13 A kérdező kommentje:
Semmit se csinálhatsz, színlelni kell a melót. Se internet, se könyv, semmi.
2018. okt. 2. 09:51
10/13 anonim 

válasza:

Válts munkahelyet. Nem kell most ebben a percben, ha találsz egy magasabb bérezésű lehetőséget akkor menj el interjúra. Egyébként ha telefonról netezel akkor rengeteg hasznos idegennyelv tanulását segítő app létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!