Munkaügyben (interjú) írtam egy e-mailt, amire immár egy hete nem jött válasz. Jövő héten írnék majd egy emlékeztetőt, de van bennem egy félsz, miszerint nem jön válasz. Szerintetek mi lehet a késés oka? (Én elfoglaltságra tippelek. )
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy először tőlem kérdeztek valamit, amire szinte azonnal igennel reagáltam, viszont csak a következő hónap közepétől vagyok elérhető, rákérdeztem, jó-e így, valamint a leendő munka menetéről érdeklődtem még.
Előre is nagyon szépen köszönöm a KEDVES válaszokat.
2018. szept. 29. 10:36
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan rajuk irhatsz, hogy nem kaptal valaszt, de szinte biztos, hogy azert nem valaszoltak, mert igy nem jo nekik, csak annyira bunkok, hogy nem irtak meg, csak siman innentol kuka a jelentkezesed.
Egy probat meger azert, talan csak elfelejtettek valaszolni.
2/2 anonim válasza:
hívd fel őket.
valószínűleg találtak mást, azért nem írtak. akkor szoktak ilyenek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!