Személyesen jelentkezni gyakornokként?
Figyelt kérdés
Ilyen nagyobb cégekre kell gondolni, akik vissza se írnak email-ekre,(kapcsolat email és nem személyes hr-es emailekre gondolok)
Most tervezek bemenni személyesen, valószínűleg mi fog történni?
Sokat gondolok, ha úgy megyek oda hogy rögtön behívhatnak interjúra?
Egyszerűen elküldenek már a portán?
2018. szept. 21. 07:36
1/8 anonim válasza:
Komolyabb helyekre be se jutsz a beléptetőrendszer miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
hát én eddig 2 cégről tudok, ahol van porta és hr osztály a gyáron kívül, de az épületben, más cégeket csak kívülről láttam, lehet akkor lesz olyan ahova be se jutok, de ahol a portán kérdezek, ott mire várjak?
2018. szept. 21. 08:41
3/8 anonim válasza:
ja bocs, azt hittem nagyobb cégek alatt mást értesz
nem tudom mi a helyzet a gyárak esetén
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg telefonon elérni a hr-est, ez akár egy egész napos program is lehet. Amikor gyakornoknak jelentkeztem, átlagban a 6. hívásomra szokta felvenni a telefont.
5/8 A kérdező kommentje:
voltam gyáraknál, és ahogy az első válaszoló mondta, 2 gyárnál a belépés miatt recepcióig se jutottam, és volt ahol csak annyit mondtak nézzem a honlapot.
A többinél a recepciós adott hr-es elérhetőséget, behívni sehova nem hívtak be.
2018. szept. 21. 11:34
6/8 A kérdező kommentje:
a telefon tényleg ennyire fontos lenne? Szerintem telefonon ugyan úgy azt mondja majd, küldjem az önéletrajzot az email-re
2018. szept. 21. 11:35
7/8 anonim válasza:
Sosem reagáltak az emailjeimre, de amikor felhívtam őket telefonon, rögtön elfogadták a jelentkezésem.
8/8 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, amúgy is hívtam volna ha nem jön email válasz
2018. szept. 22. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!