Maradjak egy kellemetlen munkahelyen még 1-2 évet?
Az a sablonos válasz egy pocsék munkahelyre, hogy váltson az ember. Nos, ez nem ilyen egyszerű. Sőt, barátaim egy része szerint mondjak fel a semmire, nem baj, ha nem fizetem ki a számláimat, max. lekapcsolják a szolgáltatást, nem lakoltatnak ki.
Szóval: 3 végzettségem van, abból 1 felsőfokú és 0 piacképes. Fél év alatt 4 állásinterjú és további 2 telefonos beszélgetés. Ebből is némelyik Budapesten kívül, autóval kijárós vagy kint szállást keresős.
Van, ami úgy érzem, valamennyire érdekelne és piacképes is. Nagyon piacképes és az egyre inkább robotizált, automazizált világban is piacképes marad majd, sőt!
Viszont fogalmam sincs, érdekel-e eléggé illetve agyilag képes vagyok-e rá, mert nem vagyok egy lángész és az IQ-m se túl sok.
Mindenesetre jelenleg itthon tanulgatom, aztán esti/levelező felsőfokú szakot tervezek. Nemcsak a végén tudok majd elhelyezkedni vele, de akkor is még 2 évre tippelem...
A jelenlegi munkám: pocsék munkaidőbeosztás, borzalmas monotónia, pár nagyon durva munkatárs (bár ez mindenhol van), még borzalmasabb monotónia, adatrögzítés.
Viszont már 2 éve itt dolgozom, stabil is, meg is szoktam már, emellett szerintem tudnék tanulni.
Megéri mégis váltani vagy maradjak, hiába szenvedek a monotóniától? Sok lenne a munkahelyváltás és a sok-sok tanulás egyszerre?
(Nehezen viselem a változásokat, olykor szeretem őket, de alaposan "megrendítenek', kibillentenek)
Csakhogy ébren töltött időm nagyobb részét a munkahelyen töltöm, így nem mindegy, milyen.
Napi 9 órát végigszenvedni nem mindegy.
Rezsire, baráti programokra és kajára elég a fizum, de mindig, mindig van valami extra (nem várt extra), így a pénzem inkább fogy, mintsem félre tudnék tenni.
Úgy érzem, egy 200 ezres fizetés azért jobban jönne.
Nyilván egy másik irodai admin munkával se keresnék ennyit, azonban most a fizuval kapcsolatos felvetésedre válaszoltam.
Párszor már tettél fel erről kérdést,sztm válts.
Amit egyébként a múltkor leírtál,ha keresnék állást,nekem álom meló lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!