Ciki lenne, ha itt, a munkahelyemen festeném a körmöm?
Egy kisvárosi ruhás üzletben dolgozom. Egyes egyedül vagyok, 10 órát itt, minden másodnap rövidebb a program, de olyankor otthon kell segitenem, most van a betakaritás.
Szóval otthon nem lenne időm rá, viszont itt rettenetesen unatkozom. Van, hogy órákig be se jön senki.
Arra gondoltam, hogy addig itt a pult alatti kisasztalon megcsinálhatnám szépen a körmeimet. Viszont nem tudom mennyire lenne ciki mondjuk ha bejön valaki és meglátja?(mondjuk a kis uv lámpát amiben szárad?)
Ti mit gondoltok erről, van vele probléma?
Tényleg nem tudom mivel üssem el az időt estig...
Igen, ciki.
Valami olyat csinálj, amit bármikor abba tudsz hagyni. Könyvolvasás, újságolvasás, keresztrejtvényfejtés....
Nem helyénvaló, és - mivel írod, hogy otthon betakarítás van - nos, kikent, kilakkozott körmökkel nem is szoktak mondjuk sem gyümölcscefrét készíteni, sem lekvárokat, dzsemeket, meg semmi ilyesmit eltenni.
Ha annyira unatkozol - ami nem jó,mert egyszer lássa meg a főnök, rögtön páros lábbal kirúg, vagy annyi ruhaszortírozási, vagy egyéb más feladatot, munkát ad, hogy másnap reggelig se mész haza - akkor kösd le magad valami mással, pl. ha nagyon nincs vevő, akkor játsz a telefonodon, esetleg wifin, bár azt is le tudják nyomozni, és akkor bukta van.
Köszi a válaszokat!
Második, nem értem miről beszélsz? Van wifi,a főnököm adta meg a kódot, hogy majd járhassak vele.
Te mit csinálnál egy kicsike kis üzletben 10 órán keresztül, azon kivül, hogy összehajtogatod a ruhákat amiket épp megnézett valaki? Hm?
A minap bennvolt a főnök is és az új áru cimkézése után ketten unatkoztunk és bámultuk a telefonunkat meg beszélgettünk.
köszönöm nektek is!
Akkor nem fogom ezt csinálni, nem akarok bunkó lenni. Kiváncsi voltam a véleményetekre, mert azért én is éreztem hogy lehet nem okés. Viszont én már eladói szemszögből nézem a dolgokat és nem vevői:)) nem tudtam milyen benyomást keltenék.
Youtube videókat már annyit néztem, hogy azt is meguntam. Majd beszerzek valami könyvet és olvasni fogok, mert amelyek megvannak már elolvastam. A második válaszadónak üzenem, hogy nem 20centis körmöket csinálnék, amivel nem tudnék pl szilvát passzirozni!:)) Birom, mikor olyan következtetéseket hoznak le, amiről szó se volt...
Kérdező: "Van wifi,a főnököm adta meg a kódot, hogy majd járhassak vele."
Járhassál vele? Mi van?
Főnökkel ne járj, mert abból csak a baj lehet... van ezernyi másik pasi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!