Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek miért ilyen velem?

Szerintetek miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm akin egyszerűen nem tudok kiigazodni. Egyik nap nagyon jól elvagyunk nevetgélünk megsimizem amit hagy is (férfi vagyok egyébként) következő nap már úgy csinál mintha valami konfliktus lett volna köztünk. Levegőnek néz, távolságtartó de közben folyton néz. Sokszor összeakad a tekintetünk. Aztán egy idő után már újra jön oda kontaktolni mintha mi sem történt volna és újra nevetés van.... Egyszerűen nem értem hogy mi ez....

De csak velem csinálja ezt.....

Mi lehet ez szerintetek?

2018. szept. 18. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
manipulacio. konkretan peldaul a narcisztikusok ezt a modszert idoszakos megerositeskent hasznaljak, ezzel erik el a fuggoseget az aldozatnal. a jo pillanatok amolyan jutalomfalatkent hatnak az emberre es dopamin loketet ad + a traumatikua kotodest is ez alakitja ki az aldozatban. ezt akar egy nap leforgasa alatt is eljatszhatjak, mondjuk reggel elvisz munkaba, hu de jofej, este meg nem szol hozzad. egy szo mint szaz, mert egy kicsit elkanyarodtam, h ez manipulacio es jobb, ha hanyagolod a tarsasagat. ossze akar zavarni, hiszen egy normalis emberi kapcsolat nem ennyire hullamzo
2018. szept. 18. 23:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem hogy ennyire beteg elme lenne
2018. szept. 18. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet valami múltbeli csalódás az oka.Mit tudsz róla?
2018. szept. 18. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Volt neki ilyen de nekem ehhez mi közöm?

Miben érintem én ezt?

2018. szept. 18. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Párkapcsolati téren?

Mert az kihathat sokáig az ember viselkedésére.

2018. szept. 18. 23:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Van párja de túl sokat már nem ér a kapcsolatuk
2018. szept. 19. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor ez az oka! Feltaláltuk a spanyolviaszt!
2018. szept. 19. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

"megsimizem" nalam ez irto nagy felkialtojel egy munkahelyen

sok helyen dolgoztam, sok csapatnak voltam a tagja, de ha koztem es egy ferfi kozott a munkakapcsolat alatt ecsattant egy 'simi' akkor tutti, hogy abbol tobb is lett (ha mindketten akartuk)

olyan kollegaknak, akiktol a vilag penzeert nem akarnek semmit, NEM turnem el, hogy megsimizzem

szerintem akar toled valamit, de meg o maga sem tudja eldonteni hogy mit, ezert csak jatszik veled

dontsd el, hogy akarsz tole valamit vagy sem?

ha nem, akkor ne menj bele a jatekaba, ha igen, akkor pedig turd tovabb, a noi szeszely mar csak ilyen :D

2018. szept. 19. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene a párkapcsolatban élő kolléganőt "taperolni"...
2018. szept. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!