Szerintetek miért ilyen velem?
Van egy kolléganőm akin egyszerűen nem tudok kiigazodni. Egyik nap nagyon jól elvagyunk nevetgélünk megsimizem amit hagy is (férfi vagyok egyébként) következő nap már úgy csinál mintha valami konfliktus lett volna köztünk. Levegőnek néz, távolságtartó de közben folyton néz. Sokszor összeakad a tekintetünk. Aztán egy idő után már újra jön oda kontaktolni mintha mi sem történt volna és újra nevetés van.... Egyszerűen nem értem hogy mi ez....
De csak velem csinálja ezt.....
Mi lehet ez szerintetek?

Volt neki ilyen de nekem ehhez mi közöm?
Miben érintem én ezt?

Párkapcsolati téren?
Mert az kihathat sokáig az ember viselkedésére.

"megsimizem" nalam ez irto nagy felkialtojel egy munkahelyen
sok helyen dolgoztam, sok csapatnak voltam a tagja, de ha koztem es egy ferfi kozott a munkakapcsolat alatt ecsattant egy 'simi' akkor tutti, hogy abbol tobb is lett (ha mindketten akartuk)
olyan kollegaknak, akiktol a vilag penzeert nem akarnek semmit, NEM turnem el, hogy megsimizzem
szerintem akar toled valamit, de meg o maga sem tudja eldonteni hogy mit, ezert csak jatszik veled
dontsd el, hogy akarsz tole valamit vagy sem?
ha nem, akkor ne menj bele a jatekaba, ha igen, akkor pedig turd tovabb, a noi szeszely mar csak ilyen :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!