Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan gyűtsek össze pénzt?...

Hogyan gyűtsek össze pénzt? (lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szeretnék venni egy számítógépet, de nincs rá pénzem,illetve anyám pénzes,de nekem semmit se ad,az ég egyadta világon semmit,de semmmmmmmmit, Miért van ilyen anyám? De most komolyan? Ne gyertek azzal a szöveggel hogy "becsüld meg anyádat,meg örülj neki hogy főz rád meg bla bla bla" olyan k**va sz@r érzés hogy minden haveromnak van egy szgépe,meg minden nap, ad az anyjuk pénzt,hogy érezze jól magát, meg stb, de az a helyzet,hogy dolgozni se tudok menni, sehol sincs csicska munka, csak azt nem értem,hogy akkor a korombelik hogy gyűjtenek össze pénzt, sokan mondták már nekem,hogy igy meg ugy gyűtsek össze pénzt, lósz@rt! elegem van már, csak nekem van ilyen szar életem,nem tudjátok hogy mióta küzdök ezzel a problémával, de még arra sem képes a z anyám,hogy ha segítek neki,vagy valami kis csicska munkáért,pénzt,semmit nem ad, aztán próbálkoztam már ismerősöknél is hogy pénzt tudjak szerezni egy kis melóért,semmi sem történt, nem tudom hogy mi legyen már.

Ti mit tennétek a helyemben?

egyébként ami t tudni kell anyámról.

-Nem érdekli más véleménye,pl akik próbálnak segíteni nekem.

-Azt szokta mondogatni,h ő se kap pénzt amiért elmosogat,meg lenyírja a füvet.

-Amit boltból hozok pénzt,azt is vissza kell adnom, vagy amit táborból hozok vissza, vagy ha nem adom vissza akkor kib*szott nagy vitát csinál belőle,szinte sehogy se tudok casht szerezni,szóval az már ki van zárva hogy gyűjtögessem az aprókat,majd később váltsam be,mert addigra ugyis elvenné.

Szóval ti mit tennétek a helyembe?

2018. szept. 14. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nincs munkalehetőséged, akkor menj, szedj sörösdobozokat. Abból két-háromezer forintok is bejöhetnek.
2018. szept. 14. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Ezzel a kis szaros életeddel benne vagy a felső 10%-ban, vagyis tízből kilenc gyerek rosszabbul él mint te. Nekik még az étel is probléma, ilyen dolgok mint szgép, még álmukban sem jut eszükbe.
2018. szept. 14. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Menj be egy diákszövetkezetbe, mondd meg hogy dolgozni szeretnél, fognak találni neked munkát hidd el.

Utána már csak fel kell azt az elkényelmesedett, lusta valagadat emelni, és el kell menni dolgozni.

A "csicska" melót egyébként diákmunkának hívják, és meglepődnél hányan csinálják. Csak nem mindenki ilyen életképtelen fos tudod.

Miért kéne vennie gépet amúgy? Kötelessége? Szerintem te egy végtelenül elcseszett, életképtelen hulladék leszel.

2018. szept. 14. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha csak nem dolgozol, akkor sehogy nem tudsz összekaparni 200-400ezret, még nekem is kihívás volt 3 évvel ezelőtt spórolgatni.

Én azt tudom mondani neked amin én is átmentem, rájöttem hogy komoly dolgokra magamnak kell elő kaparni a pénzt, én szerencsére akkor kezdtem dolgozni amikor is a gépem már kezdte megadni magát az alapvető tevékenységek közben is, így 2 havi fizetésből sikerült összeszedni egy teljesen újra valót, amit magam raktam össze.

Pl itthon szaros 400 ezerért hónapokig spórolgat az ember, külföldön meg alacsonyabb az áfa, így 1 havi fizetésből meg lehet oldani ezt azt.

2018. szept. 14. 16:51
 5/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló, tudom tisztába vagyok vele,de akkor is.

3. válaszoló egyáltalán nem vagyok lusta,vilá életemben mindig segítettem az embereken,nem ismersz,szóval ne említs olyan dolgokat ami nem igaz. És nem kötelessége, de manapság minden gyereknek szinte, van már egy gépe,nekem nincs, és nagy álmom hogy a felesleges idómet el tudjam tölteni.

2018. szept. 14. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Arra még nem gondoltál, hogy a szüleid anyagi helyzete (vagy más körülmények) nem teszik lehetővé a számítógép vásárlását? Mivel ki tudtad írni a kérdést ezért valószínűleg a gamer gépre van szükséged ami nem létszükséglet.

Pénzt szerezni nem egyszerű dolog. 10 évesen nem diákmunkázhatsz de 16 évesen már igen. Esetleg a szomszédban vagy a környéken vállald el a fűnyírást pénzért.

2018. szept. 15. 07:04
 7/9 anonim válasza:
Jó tanuló vagy? vigyázol a dolgaidra? Szerintem ha erre igen a válasz akkor igen is hogy megérdemelné hogy kapjon számítógépet nekem ha lenne gyerekem és ezek teljesülnének még 1 000 000ft-ért is vennék neki számítógépet, de ahogy a tanulás rovására megy akkor elbúcsúzhatna tőle
2018. szept. 15. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha bemész a diákszövbe nem fognak munkát adni, én voltam bent többen is, azóta se adtak munkát, hiába jelentkezem mindenhova.

Egyébként minek tanulsz? Mi a szakmád? Abban, ha értesz hozzá tudsz menni maszekolni. pl, ha infós vagy, villanyszerelő, stb.

Fagyizókba minden nyáron keresnek diákmunkást, árufeltöltőnek mindenhova diák kell, minden városban van szinte gyár, Bosch, Jabil, műanyaggyárak, csokigyárak, esetleg posta, mindenhova kellünk. Építőipar, az is elég népszerű, vagy a vendéglátás.

Utána kell kérdezni a dolgoknak, még ha feketén is, de tudsz dolgozni, a diákszövetkezet amúgy is, csak a pénzt viszi.

2018. szept. 15. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen,anyámék pénzesek, mivel valamilyen rokona nemrég meghalt és örökölte a házat,vagyis az árát,és nem egy kis összeg,szóval nem értem hogy miért volna baj ,ha 100K ért összerakhatnék valakivel egy jó gamer PC-t, És igen, azt hiszitek a trágár szavaimból hogy nem vagyok jó tanuló,de erős 4-es vagyok,a legrosszabb tantárgyból kapott jegy,az is a 3-as volt,mégpedig a kémia, minden renben van,csak

egyszerűen nem képes adni egy kis pénzt,

2018. szept. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!