Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha nem locsogok-fecsegek...

Baj ha nem locsogok-fecsegek össze-vissza munka közben?

Figyelt kérdés
Sok nő is van ott ahol dolgozom,én is az vagyok.Bandáznak,állandóan karattyolnak sok esetben a semmiről,de én nem ilyen vagyok.Alapban nőkkel nem találom meg a közös nevezőt,nem tudok velük beszélgetni,nem tudok velük mit kezdeni.Úgy látom elég soknak unszimpatikus vagyok,ők eléggé nagyképűek.Hogyan kell viselkedni nőkkel teli közegben ?
2017. jún. 20. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen olyan vagy mint a húgom. Csak annyit kell tenned, hogy összebarátkozol a munkahely környéki férfiakkal, és így nálad is kialakul az a társaság akikkel jól el tudsz beszélgetni. Esetleg irogatni nekik, ha tényleg annyira csak nők vannak a közelben.

Viszont ha nagyon be szeretnél illeszkedni abba a közegbe, megpróbálhatsz még a legunalmasabb témákba is beleszólni, de szólok előre hogy nem élveznéd az ilyen beszélgetéseket.

2017. jún. 20. 09:47
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem hiszem, hogy probléma, az már inkább, ha a kollégáid nem szeretnek.

Én se szoktam beszélgetni munka közben, mondjuk én férfiakkal dolgozom főleg, azoknak meg elég 1-2 kedves megjegyzés, hogy kedveljenek. lol

2017. jún. 20. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a helyzeted. Én 1,5 hónapja vagyok egy helyen, a munka tetszik, de a körülöttem lévő kollégák borzasztóan unszimpatikusak. Pletykálnak, beszélnek a semmiről, sosincs csend, vinnyognak, vihognak, nekem már a hajam égnek áll tőle. Eleinte próbáltam bekapcsolódni, de egyszerűen nő létemre képtelen vagyok beszélni értelmetlen dolgokról csak azért, hogy beszéljek, így pár hét után feladtam, mert teljesen lefárasztott a dolog. Pár ismerősöm azt tanácsolta, hogy ne foglalkozzak velük, hadd beszéljenek én meg végezzem a dolgom, ezt tettem és azóta meg is bélyegeztek, hogy én csendes vagyok,visszahúzódó és nem szólok hozzá semmihez. Ha mondjuk fél órán át csendben vagyok, akkor megszólítanak, pl " te mit gondolsz erről?"

Ha azt mondom bocs, nem figyeltem, akkor nem restek elismételni, szóval totál rémálom számomra, mintha egy pletykapartyba kerülnék nap, mint nap. Én erősen gondolkodom a felmondáson, folyamatosan keresek új helyet, hátha sikerül még a próbaidő előtt - csak van számunknak, nem pletykásoknak is ideális munkahely.

2017. jún. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!