A kiemelkedően teljesítő munkaerőn kollégái miért keresnek endszeresen fogást?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy, ha valaki igyekszik túlteljesíteni az átlagos szintet, kollégái nagyon megszidják érte, illetve a főnökségnek is próbálják megmutatni, hogy ő miért is nem kiváló munkaerő.
Ti is tapasztaltátok? Ennek mi az indoka?
2018. szept. 13. 11:16
11/11 anonim 

válasza:

Én egy informatikai multinál vagyok,amihez az aktív nyelvtudás az alapja.A többi "betanított".Ami számomra is fájó pont,hogy a mai egyetemről kiszabadult emberkék a munkahelyen is hozzák magukkal a középiskolás,gimis magatartást.... a munka sem egetverő,és azt sem csinálják,nem is érdeklik lesz...ák a szószoros értelmében,ha csinálják is szabotázs minőséggel.Sajnos a főnökömet sem érdekli ,hogy 10en pár emberből csak 3dolgozik tisztességesen,és lelkiismeretesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!