Apartman takarításnál (Budapest) mire lehet számítani?

Megrendelőtől függ. Valaki ablaktakarítást is kér. Az sokkal több idő és szívás... Pl. Van hogy nem nyílik ki az ablak, csak fél óra feszegetés után, és lemosni rétegről-rétegre...
Változó hogy mit találhatsz ott. Tulajdonképpen bármit. Minden megtörténhet, és annak az ellentéte is.
A feketék pl. szerintem soha nem mosnak kezet. Minden létező pontot összefogdosnak a lakásban, de tényleg. Fogalmam sincs hogyan csinálják.
Szőrös Pakisztániak után minden csupa szőr volt. Még a hűtőjük is tele volt szőrrel. Azt meg azért volt nehéz takarítani.
De tulajdonképpen nehéz volt bárki után takarítani. Konyha, fürdőszoba, wc, apró zugok, ahol szemet szúr a szutyok, de nehéz kiszedni onnan. Sajnos ezért hívnak oda, mert az új lakó még csak a látszatát is el akarja kerülni, hogy ott valaha is más DNS-e volt. Tehát marhára nehéz munka.
Én külföldön csináltam ezt, de szerencsére lakásokat már nem osztanak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!