Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Apartman takarításnál (Budapes...

Apartman takarításnál (Budapest) mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
Ilyen kulcsos ingatlanoknál. Általában 1 fő, egyedül takarít egy lakást? Mennyire kell patyolatra(pl. ablakok tisztítása is akár)?
2018. szept. 12. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mire lehet számítani? Sperma foltokra tükrön.
2018. szept. 12. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:

#1:

#lol

2018. szept. 12. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Megrendelőtől függ. Valaki ablaktakarítást is kér. Az sokkal több idő és szívás... Pl. Van hogy nem nyílik ki az ablak, csak fél óra feszegetés után, és lemosni rétegről-rétegre...

Változó hogy mit találhatsz ott. Tulajdonképpen bármit. Minden megtörténhet, és annak az ellentéte is.

A feketék pl. szerintem soha nem mosnak kezet. Minden létező pontot összefogdosnak a lakásban, de tényleg. Fogalmam sincs hogyan csinálják.

Szőrös Pakisztániak után minden csupa szőr volt. Még a hűtőjük is tele volt szőrrel. Azt meg azért volt nehéz takarítani.

De tulajdonképpen nehéz volt bárki után takarítani. Konyha, fürdőszoba, wc, apró zugok, ahol szemet szúr a szutyok, de nehéz kiszedni onnan. Sajnos ezért hívnak oda, mert az új lakó még csak a látszatát is el akarja kerülni, hogy ott valaha is más DNS-e volt. Tehát marhára nehéz munka.

Én külföldön csináltam ezt, de szerencsére lakásokat már nem osztanak rám.

2018. szept. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!