Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem találok munkahelyet és...

Nem találok munkahelyet és segélyen vagyok jelenleg. Mit csináljak? 22/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok munkahelyet, gondolkoztam már külföldön is hogy ott hátha. Milyen munkalehetőségek vannak?

2018. szept. 12. 13:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nyelven beszėlsz ės mennyire jól? Am milyen melót keresel itthon? Milyen vėgzettsėged van?
2018. szept. 12. 13:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj valamit, vagy ha külföldre terveztel menni, akkor sürgősen kezdd el tanulni a célország nyelvét, mert nyelvtudás nélkül semmire se fogsz menni.
2018. szept. 12. 13:09
 3/23 A kérdező kommentje:
Nekem Magyarországon bármilyen munka jó. Külföldre csak akkor mennék ha semmilyen lehetőség nem volna, szóval inkább nem! (Ha lehet)
2018. szept. 12. 13:15
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Nármilyen munka nem ok... Pl nem lehetsz kőműves, vagy ács ha pėk bizonyítvanyod van... Szal ėrted. Milyen szakmád van? Anėlkül gyári melós szalag mellė. Bemesz az első helyre kb 99% hogy maradhatsz is.
2018. szept. 12. 13:17
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem írtad, hogy bármilyen szakképzettséged lenne.

Anélkül leginkább segédmunkát tudnál végezni. Ha nagyvárosban laksz, ahol van vasútállomás, pl. menj el oda, hátha fölvesznek takarítónak, pályamunkásnak, vagy valami egyéb segédmunkára.

Ha bármilyen összeszerelő üzem van a közeledben, akkor érdeklődj náluk, mert sokszor oda is csak 8 általános kell. Ne tartson vissza, ha pont akkor nem hirdetnek állást.

Ha falun laksz, keress meg falubeli nagygazdákat, hogy valami idénymunka adódna-e. Igaz, ezek mostanra nagyjából kifutnak.

Ha valami képzettséget akarsz szerezni, akkor kérdezz utána a munkaügyi központban, hogy lehetne-e támogatott formában (vagyis hogy az állam fizeti helyetted). Munkanélkülieknek szokott ilyen lenni.

2018. szept. 12. 13:27
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha Magyarországon belül bármilyen munka megfelel, akkor tárt karokkal várnak a hiányszakmák, ahová már azt is felveszik, aki fikarcnyit sem ért hozzá. Felszolgálónak is elmehetsz, nem nehéz és van jatt. Árufeltöltő is teljesen jó.

Egy-két dologra kell figyelni: legyél ápolt, magabiztos és AKARJ dolgozni. Ha ez utóbbit nem érzi a munkáltató, fel sem vesz.

2018. szept. 12. 13:46
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten már nagyon sok helyre nem kérnek semmilyen képzettséget, dolgozni akaró embert keresnek sok helyre, eladó, pénztáros raktáros, stb., sok hirdetést láttam. Környezetemben 2 fiatal is el tudott azonnal helyezkedni.
2018. szept. 12. 13:54
 8/23 A kérdező kommentje:
12 osztályt végeztem, Kerti munkás rész-szakképesítésem van, alapfokon tudok angolul.
2018. szept. 12. 13:58
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Ezzel akár ügyfélszolgálatosnak is elmehetsz. Nézegess a professionön állásokat.
2018. szept. 12. 14:42
 10/23 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz munkát találni.
2018. szept. 12. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!