Az önéletrajzban szerepeljen, hogy 1 hónapot dolgoztam egy cégnél?
Máshol nem dolgoztam, csak ott. Kirugtak.
Egyéb tapasztalatom nincs a munkával, csak tanultam
Ugyanilyen helyzetben vagyok. Nekem volt egyetemi gyakorlatom is. Azt úgy írtam hogy 2017: egyetemi gyakorlat xy helyen. Majd az egy hónapos munkát így: 2018: dolgoztam xy kft-nél. Nem írtam hónapra lebontva.
24N
Mi okból rúgtak ki? Ha azért mert létszám csökkentés volt az adott területen gazdasági okokból például simán beleírhatod hogy volt legalább annyi tapasztalatod csak így alakult, és minden munkáltató megérti elsőre hogy a létszám csökkentéssel való kirúgás elsősorban az új dolgozót érinti.
De ha azért vágtak ki mert elhanyagoltad a munkát, nem tudtad azzal a teljesítménnyel végezni ahogyan elvárták akkor inkább ne írd be. Viszont ez sem olyan jó megoldás mert kifog derülni az eddigi papírjaidból hogy voltál már munkahelyen stb... és akkor megfogják kérdőjelezni hogy miért nem mondtad stb... és azzal újabb kirúgást hozhatsz össze akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!