Miért akar mindenki manager lenni?
*Miért akar mindenki manager lenni?
mert fiatalok:D
Aztán vannak azok a manager-ek, akik önmaguk titulusát így hirdetik, de ha kinyitják a szájukat sötétek mint az éjszaka:D Van olyan cég, ahol mindenki igy írja a titulusát, de ahogy elnéztem, egy takarító néni többet tud náluk, és értelmesebb, mint ők:D
Ugyanazért, amiért "minden" lány modell akar lenni.
Büdös nekik a munka, nem esik jól dolgozni, csinálnak valami tingli-tangli alibimunkát, és elvárják, hogy ezért ötszázezreket fizessenek nekik, mert igényeik azok vannak!
És sajnos annyiban igazuk van, hogy idehaza Orbánisztánban a becsületes munka nincs megfizetve egyáltalán, a korrupció, suskus, élősködés a vigadalmát üli.
Nem akar mindenki de vagyunk páran akik igen,én már óvodába tudtam nagyjából,hogy vezető akarok lenni.
Mert egyrészt kiteljesedsz tőle,másrészt kihívás,3.részt sok zseton elismerés,plusz a te közreműködéseddel lett egy termék az ami.
*vezető akarok lenni.
Érdekes, hogy az aki valóban jó vezetővé válik az évek alatt, sosem akart vezető lenni. A mai emberek meg mindegyike az akar lenni, és csapnivalóak mind emberileg, mind vezetésügyileg.
Én nem akarok manager lenni.
Mondták páran, hogy jó vezető lennék, de kétlem, hogy nagyobb projekteknél is így lenne, nem szeretnék én felelni mindenki munkájáért.
Én személy szerint a turizmus vagy a filmipar felé tervezem a jövőmet. Több barátnőm állatorvos lenne.
17/L
"Kétkezi munkát senki nem akar végezni"
Engem alapvetően vonzottak az ilyen szakmák, szívesen is csinálnám, még akár jó pénzt is kereshetnék, de iszonyú primitív emberek jártak a szakmunkásba, és még aki normálisan ment oda az is lezüllött. Szóval inkább elmentem egyetemre.
Most informatikusnak tanulok, tipikus unalmas, irodai meló.
De ezután inkább elmegyek burkolónak, dolgoztam már benne, tetszik.
Miért kell egyből arra asszociálni, hogy akinek diplomája van az biztos hogy egy elkényeztetett szüleivel élő kis senki? Egy jobb egyetemen kőkeményen meg kell dolgozni azért, hogy megszerezz egy diplomát. Arról nem is beszélve, hogy annyira kitolódik a tanulási fázis, hogy mellette még dolgozni is kell, és általában gyakornokként szarba se veszik az embert + a fizetésből sem nagyon lehet megélni.
Tényleg könnyebb az ilyen 8 általánost végzett sutyerákoknak, ha az összes diplomásra ráhúzzák, hogy egy szöget se tud beütni meg nem tud nokedlit szaggatni? Az, hogy 14 évesen büdös volt a tanulás, és 8 általános után elhúztatok a földekre körtét kaszálni, attól ti miért érzitek jobbnak magatokat? Nem vagytok életrevalóbbak ettől, csupán elszenveditek annak következményét, hogy annó feladtátok. Szánalmas...
Akar a franc menedzser lenni! Egyszer voltam olyan hülye, hogy hagytam magamból kisfőnököt csinálni, a hátam közepére nem hiányzik újra az a rengeteg f***ság, amivel ez járt.
A fizetés viszont, amit kaptam érte, annál jobban hiányzik. Azt valahogy meg tudnám szokni, de a mostani "rendes kétkezi" munkámért valahogy nem nagyon akaródzik annyit fizetni, mint a korábbi láblógatásért.
Na, ezért akar menedzser lenni az élelmes fiatal. Jól megfizetik a főnököt és kívülről jónak tűnik a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!