Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek nem tűnik fel emberek?

Nektek nem tűnik fel emberek?

Figyelt kérdés
Pszichopata személyiségű emberek irányítják ezt a Földet. Lehet hülyességnek fog hangzani de ez így vam. Hiszen cégeket vezetnek vagy országot irányítanak stb. És mindenhol ők a sikeres emberek. Manipulálják az embereket. Téged is még ha nem is veszed észre hogy ott van a munkahelyeden. Mert annyira tud manipulálni hogy egy normális embernek tűnik. Ő mondja meg mit csinálj. Szinte irányít. Kicsit félelmetes. Hogy az emberiséget a pszichopaták irányítják. És itt szó szerint értem az antiszocáilis manipulatív embereket. Ti nem vettétek észre ezt? Nektek van a környezetekbe?
2018. szept. 6. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Mi baj Pista?

A délutános csoportvezető lecseszett valamiért?

2018. szept. 7. 07:51
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez is Balázska. Csak újabban néha felhasználónevet is megad a kamukérdéseinél, hátha így többen beveszik.
2018. szept. 7. 11:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Eloszor is ertelmezd a fogalmat pszichopata hogy mit jelent ha nem megy nezz be a zart osztalyra a te altalad felalitott korkep on es kozveszelyes nem beszamithato nem tiszta tudatu sulyosan mentalis zavarokkal kuzdo szemely illetve elmebeteg.Ketto engem nem iranyit senki igen vannak mindenhol zizzent kollegak de hagyjuk ezeket az ujabb hulyesegeket h vmi ember feletti hatalom vagy lenyek most pedig zizik iranyitanak semmi nem iranyit csak a sajat elmed iranyitja az eletedet ha pedig maskepp gondolod fordulj orvoshoz.
2018. szept. 7. 17:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves 13. Válaszoló! A Pszichopata nem az elmebetegek közé tartozik. Nincsenek zárt osztályon mert beszámítható "betegsegnek" nyilvánítják. Először is én nem beszélek hülyességeket. Nézz utána hogy mi az az antiszociális személyiségzavar. Másodszor pedig nem ön és közveszélyesek. Vannak köztük közveszélyesek de az egy fajtája. Azok mindd a börtönben csücsülnek. Van egy olyan fajtája ami beilleszkedett a társadalomba. Illene kicsit kutakodni erről még mi előtt hülyességeket írkálsz.
2018. szept. 7. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Na bammeg lebuktam.

Amúgy inkább egy érzelemmentes szociopata irányítson, mint azok a Manyikák meg Jucusok meg tököm tudja kik, akik olyan sorokat produkálnak bármely fórumra, hogy a monitorom kívülről lesz nyálas. Ha meglátom az "emberségből megbuktál", meg "leülhetsz, egyes", "nem szorult beléd semmi empátia?!" jellegű megjegyzéseket, már tudom, hogy egy újabb idiótával van dolgunk, akinek a világ valami annyira egyszerű, hogy azt mi nem érjük fel sötétséggel. Vannak számukra a jó emberek meg a rosszak, minden fekete vagy fehér, és persze mindenki, aki nekik árt, az irigy, vagy rosszindulatú.

Irigy és rosszindulatú pl. az, aki - jogosan - kritizálja Manyika munkáját, és gonosz az a tag, aki leszereli Jucus villanyóráját, miután Jucus fél éve nem fizette be a számlát.

Most képzeld el, mi lenne, ha ezek irányítanák a Földet? :D Akkor már inkább szuperintelligens szociopatát szeretnék, olyat, aki pl. hajlandó lenne minden embert sterilizálni a második gyermeke után, hogy megállítsuk a népességrobbanást a Földön, vagy legalább újra fizetőssé tenné az utazást a nyugdíjasoknak, és megtenni egyéb nem népszerű, de szükséges intézkedéseket.

Persze ilyen nincs, mert ha egy szociopata hatalomra kerülne, és megérezné az ízét, ő is maradni akarna :)

2018. szept. 11. 00:51
 16/17 A kérdező kommentje:
A pszichopata és a szociopata között van különbség. Annyi a különbség közöttük hogy a szociopata robbanékony és impulzív. Sokszor balhézik a munkahelyeken. Van hogy kofliktusokat generál és ha nagyon megunja akkor munkahelyet vált. A pszichopata tud önkontrollt tartani. Ő inkább sikeres embernek mondható és magas státussszal rendelkezik. Ő a manipuláció mestere. Ő se tud emberi kapcsolatokat fent tartani de nagyszerűen leplezi ezt. Naggyából ennyi.
2018. szept. 11. 07:12
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Figyelj Balazska nem vitatkozok veled☺tovabbra is allitom h a pszichopata elmebeteg tudatzavaros on es kozveszelyes egyen nezz be a zartra. Nincs enyhebb vagy durvabb a pszichopata pszichopata ennyi. A masik az antiszoc megint mas miert keverd a dolgokat? A manipulativ megint. Semmi koze a fentebb emlitett elmezavarhoz.De sztem aludj Balazska holnap varjuk a kov kerdest. Vajon az ufok iranyitjak a Foldet? Vagy gyikemberek valojaban a munkahelyek vezetoi?? ☺☺
2018. szept. 15. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!