Szerintetek nagyon gáz, hogy 24 évesen nem találok munkát? Mit tudnék tenni végre?
Nos, snekinek nem visznek a fatornyos falujába (költői kép) munkát, neked kell utána menned. Tudom, de ... meg lehet oldani, csak akarni kell. Igen, kezdőtőke nélkül, ha kell, diákmunkával vagy valami kulival fél évig, és utána hajrá.
A neten vagy. Miért nem vagy profi angolból? És miért nem beszélsz még egy nyelvet? És mit akarsz pontosan dolgozni? Mert az élet nem arról szól,hogy van egy papírod és annyi ....
Jobban tennéd, ha diszfunkcionális diplomák lerakása helyett először szereznél egy hasznos szakmát, amire alapozhatsz.
A cégünkben a próbaidőszak után havi 400.000ft-ot keresnek a hegesztők és gépészek. Sajnos nálunk nincs üresedés, de bárhol találsz ezzel helyet.
Sajnos sok fiatalt manapság a szüleik és a környezetük, meg a média beleerőszakol abba a nézetbe, hogy ha leteszed az egyetemi mesterszakos diplomát valamiből akkor várhatod a sült galambot a szádba. Sajnos nincs így. Ja, és ha falun laksz, készülj költözni.
Jelenleg azt tudod tenni, hogyvállalsz mindenféle diákmunkát.
Ha meglesz a diplomád , ne csak Budapestben gondolkozz, az ország nyugati felében rengeteg a mérnöki állás, és nem olyan csillagászati az albérleti díj, mint Pesten.
Ajánlanám, hogy menj Veszprémbe, vagy Győrbe, dolgozni, de nézz körül több helyen! Sok sikert!
Itt van munka (Bp környéke) de annyi hogy 1 ember dolgozik 5 helyett
3 muszakba h-p és rossz néven veszik ha nem mész túlórázni hétvégén
másból se áll az ember élete csak kib.szott munkából
A jogsira el kéne kezdeni felkészülni, sokáig nekem sem volt időm rá, de neked még jobban kellhet, mint nekem. Nem kell egyből tanfolyam, kezdd ezzel: [link]
Milyen mérnöki diploma?
Nálunk a cég fizet lakhatási támogatást, meg távolléti díjat, akik 80 km-nél távolabb vannak bejelentve, de itt dolgoznak és albérletben vannak, ezenkívül mindenkinek fizetik a balesetbiztosítását, ingyenes konditerem, úszoda, stb használat, színház, a fejvadász még a kaját is fizeti, szinte csak be kell járni dolgozniuk. 20 ezerből simán kijönnek egy hónapban szerintem. max rezsit fizetnek, meg amit maguknak vesznek kaját.
de mondjuk mi Nyugat-Magyarországon vagyunk. neked is mobilisnak kell lenned, anélkül még operátori állást se kapsz
Mondjuk pont most nyirbálják meg a juttatásokat, pl. a mobilitás célú lakástámogatást is...
Ettől függetlenül valóban célszerű mobilisnak lenni, főleg, ha nem olyan helyen élsz, ahol könnyű munkát találni. Köszi a linket, ránézek majd később.
Én azt nem ertem, hogy miért jobb otthon ücsörögni, neten siránkozni, hogy nem talalsz munkát, minthogy elkezdeni valahol. Mint például operátorként. Elkezdesz kapcsolatokat épiteni es cegen belül felmenni....
Már rég lehet tartanál valahol, ha kicsit gondolkodnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!